Coffee Fresh in de zorg
Terug naar overzicht
 
 

Coffee Fresh in de zorg

Door Wim Wisselink op 17-12-2020

De wereld van koffieautomaten is een specialistisch terrein met tal van mogelijkheden en steeds veranderende behoeftes. Wij zijn flexibel en vinden dat we aan ieders wens moeten kunnen voldoen. Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen hebben wij per branche gekeken naar specifieke wensen en behoeftes.

Een lekker kopje koffie begint bij de juiste match

Door onze ervaring en kennis hebben wij een goede kijk op de behoeftes binnen de zorgbranche. Soms is er behoefte aan snel en veel koffie, soms is er tijd om te genieten van een heerlijke cappuccino of espresso. Coffee Fresh heeft voor elk moment een oplossing. Wij denken graag met u mee om te komen tot de beste oplossing voor uw situatie. Tijdens een gesprek brengen wij uw wensen en behoeftes in kaart en stemmen daar de koffie- of drankenautomaat, en natuurlijk de bijbehorende ingrediënten, op af. Wij bieden u kennis en advies op maat.

Breed pakket

Om u verder te ontzorgen bieden wij u een breed productassortiment. Dit stelt ons in staat om indien gewenst het hele facilitaire pakket te verzorgen. Van soep tot zeep. Van koffielepels tot vaatdoeken. Onze producten zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop of telefonisch. De producten worden bij u bezorgd op vaste leverdagen per week door onze eigen expeditie. Spoedleveringen kunnen zelfs de volgende werkdag worden geleverd door een externe vervoerder of koeriersdienst.

Unieke snelle service

Juist in de zorg is er 24/7 behoefte aan koffie. Daarom is het belangrijk dat u een koffieleverancier kiest waar u van op aan kunt. Onze dienstverlening houdt niet op na de plaatsing van een automaat. Wij blijven met u in contact voor een optimale samenwerking en mocht er bij uw automaat onverhoopt een keer sprake zijn van een storing, dan staat onze eigen, vakkundige technische dienst binnen 4 uur bij u op de stoep om het probleem te verhelpen. Snelle service is dus gegarandeerd.