Tijd voor koffie bij Hafkamp Gerechtsdeurwaarders - Venlo
  • Home
  • Blog
Terug naar overzicht
 
 

Tijd voor koffie bij Hafkamp Gerechtsdeurwaarders - Venlo

Geplaatst op 21-09-2016

Op de eerste dag van de herfst 2016 heeft onze Sales Manager, Twan Mariën, een afspraak bij Hafkamp Gerechtsdeurwaarders in Venlo. De weelderig schijnende ochtendzon maakt de autorit naar Venlo bijzonder prettig. Hafkamp Gerechtsdeurwaarders heeft ook een vestiging in Roermond en huist sinds kort ook in een klein kantoor aan de Zuidas in Amsterdam. De ca. 40 medewerkers van het kantoor in Venlo, genieten sinds maart 2016 dagelijks van de lekkerste espresso bonen koffie van Limburg. De ontvangst door de heer Harald van Amerom is, zoals alle vorige keren, warm, hartelijk en joviaal. De voertaal is onvervalst Venloos dialect...Reden van het bezoek: een evaluatie van de eerste maanden van onze samenwerking.

Hoe het begon...

Na jarenlang gebruik te hebben gemaakt van de diensten van een grote, landelijke speler op het gebied van koffie, wilde men een vergelijk maken met een sterke, regionale specialist en stemde men in met een proefplaatsing met onze bonenmachine CF 3145. Het onderscheidende van de zgn. "Double Taste" mogelijkheid, waarmee alle warme dranken zowel met verse bonen als instant koffie kunnen worden aangemaakt, blijkt meteen bij aanvang een schoot in de roos. Sommige medewerkers geven desgevraagd aan een cappuccino gemaakt van verse bonen lekker te vinden terwijl anderen een latte machiato met als basis instant koffie prefereren...Coffee Fresh heeft voor elk wat wils.

Concurrerende proefplaatsing

Vanwege de goede relatie met de vorige leverancier en het feit dat men niet over één nacht ijs wil gaan, verloopt de proefplaatsing met onze koffiemachine parallel aan die van de, toen nog, bestaande leverancier. Een mooie, exclusief ogende koffiemachine met een smaakvolle Italiaanse naam, siert een aantal weken het aanrecht in de kantine. Uiteindelijk blijken onze koffiemachine en de smaak van onze koffie meer handen op elkaar te krijgen.

Tweede automaat

Begin juni 2016 is de tweede automaat geplaatst in de kantine op de bovenste etage en wat blijkt...de klant heeft zelfs het bestaande meubilair aangepast aan de afmetingen van onze bonen koffiemachine! (foto links boven). Men drinkt er inmiddels vrolijk op los. Oh ja...ook de dame die de schoonmaak en het onderhoud van de koffiemachines onder haar hoede heeft is blij en tevreden. Ze vindt het schoonmaken een vrij eenvoudige klus en de meegeleverde reserve mengkomwisselsets, blijken een uitkomst te zijn. Daarbij geeft ze aan dat de "automaat er moej oetzuut..." (Venloos dialect voor "er mooi uitziet"). Wij danken de heer Harald van Amerom en alle andere medewerkers van Hafkamp Gerechtsdeurwaarders in Venlo voor het vertrouwen en de prettige samenwerking en wensen hen nog vele smaakvolle Coffee Fresh koffiemomenten toe.