Fairtrade koffie Limburg

Als u op zoek bent naar Fairtrade koffie voor uw bedrijf of kantoor, dan is Coffee Fresh Beaumont uit Echt voor u dé ideale partner. Ons familiebedrijf beschikt over meer dan 50 jaar kennis en ervaring in uw regio. Wij zijn gespecialiseerd in koffiemachines die de lekkerste Fairtrade koffie bereiden. De koffie uit alle zetsystemen (espresso bonen, fresh brew en instant) voldoet desgewenst aan een Fairtrade keurmerk en wordt hoog gewaardeerd door onze klanten. Wij tonen aan dat Fairtrade koffie uit een koffiemachine echt lekker kan zijn en zijn hiermee dé specialist van Limburg en Zuidoost-Brabant. Daarnaast bent u verantwoord bezig.

Koffiemachines voor bedrijven en instellingen

Tot onze klantenkring behoren bedrijven, kantoren en instellingen, die gevestigd zijn in Limburg en Zuidoost-Brabant. Wij leveren zowel aan kleine organisaties vanaf 5 medewerkers als bedrijven met 200 medewerkers of meer. Voor elke type bedrijf of organisatie hebben wij geschikte koffieautomaten met lekkere en verantwoorde Fairtrade koffie.

De beste service van Limburg

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de lekkerste Fairtrade koffie van Limburg, wij leveren ook de beste technische service. Ons unieke 4 uurs technisch service concept garandeert u dat u razendsnel wordt geholpen bij eventuele storingen aan uw koffieapparatuur. Voor dit hoge serviceniveau betaalt u niets extra's. Als extra service kunt u gebruik maken van onze Full Operating Service waarbij u geheel ontzorgd wordt. U en uw medewerkers genieten dagelijks van onze lekkere Fairtrade koffie en andere smaakvolle warme dranken en wij doen de rest. Dit betekent het schoonmaken en bijvullen van de koffieautomaten en het voorraadbeheer. Nog lekkerder kunnen we het voor u niet maken, wel gemakkelijker.

Totaalleverancier

Wij leveren niet alleen Fairtrade koffie, ook helpen wij u graag met thee, koekjes en bekers die voorzien zijn van een Fairtrade keurmerk. Naast koffieautomaten zijn wij ook gespecialiseerd in overige drank- en vending (spiraal)automaten:

  • Cup-a-Soup automaten
  • frisdrankautomaten
  • vers- en zoetwarenautomaten (spiraalautomaten, vendingautomaten)
  • waterkoelers

Uw voordelen:

  • 1 contractpartner en aanspreekpunt voor uw complete warme dranken- en vendingvoorziening
  • ruim assortiment sterke en bekende A-merken
  • door betaalde uitgifte controleerbaar verbruik

Wat anderen van ons vinden