U bent hier:

Koffieautomaat kopen

U kunt bij ons koffieautomaten kopen voor aantrekkelijke prijzen. Desgewenst ruilen wij uw bestaande apparatuur in en geven u een passende inruilkorting op de koopprijs van een nieuwe automaat. Desgewenst kunt u een technische service- en onderhoudsovereenkomst afsluiten. Het tarief hiervoor is per jaar en wordt gefactureerd vooraf per jaar. Zo verkleinen wij uw factuurstroom en houden we uw kosten laag en inzichtelijk. U heeft de keuze uit 2 vormen van technische service en onderhoud:

1. Een technische serviceovereenkomst

Voor een aantrekkelijk bedrag per jaar verzorgen wij de technische service en het onderhoud op uw apparatuur. De responstijd bij eventuele uitval van uw apparatuur is gemiddeld binnen 4 kantooruren na melding. De responstijd bij alle overige storingen is altijd gemiddeld binnen 4 tot 8 kantooruren na melding. U betaalt niets voor het voorrijden, de verrichte arbeid en onderdelen.

2. Technische service en onderhoud op afroep

Mocht u onverhoopt te maken krijgen met een technische storing aan uw apparatuur, dan hanteert onze technische servicedienst bij eventuele uitval van uw apparatuur ook hier een responstijd van binnen 4 kantooruren na melding. De responstijd bij alle overige storingen is altijd binnen 4 tot 8 kantooruren na melding. U ontvangt een factuur voor de kosten van het voorrijden, de verrichte arbeid en de eventueel vervangen onderdelen.

Welke koffieautomaat kopen?

WIj bieden een breed assortiment koffiemachines en navullingen (ingrediënten) voor alle zetsystemen. U kunt kiezen uit:

Wilt u weten welke koffieautomaat het meest geschikt is voor u en uw collega’s? Maak dan gebruik van onze koffie keuze automaat (Keuzehulp). Deze helpt u in 4 stappen de juiste keuze te maken voor een betrouwbare en moderne koffieautomaat met de lekkerste koffie.