Corona virus
Terug naar overzicht
 
 

Corona virus

Geplaatst op 18-03-2020

Showroom: 
Naar aanleiding van de meest recente richtlijnen van de regering met betrekking tot het coronavirus sluit Coffee Fresh vanaf 16 maart tijdelijk alle showrooms (Drempt, Echt, Enschede en Breukelen).

Bestellingen:
Wij zijn wel telefonisch of per email bereikbaar. Onze afdeling order entry is aanwezig om telefonische bestellingen aan te nemen. Daarnaast kan je gewoon in onze webshop producten bestellen. Houdt er rekening mee dat sommige hygiëneproducten niet op voorraad kunnen zijn. Onze chauffeurs zijn gewoon aan het werk om bestellingen te leveren. Bestellingen worden door onze bezorging uitgeleverd met extra voorzorgsmaatregelen. Dit betekent dat onze bezorging fysiek contact mijdt en hierdoor goederen, anders dan u van ons gewend bent, niet tot aan uw keukenkastje bezorgt, maar tot achter de voordeur.

Storingen:
Mocht er een storing zijn aan de koffiemachine, dan kan je telefonisch contact opnemen met onze technische dienst. Ook onze monteurs houden een aantal extra voorzorgsmaatregelen in acht. Zo schudden zij geen handen en houden zij zoveel mogelijk afstand tijdens hun werkzaamheden.

 

 
 
 
  • Word jij onze nieuwe collega?
    Word jij onze nieuwe collega? Geplaatst op 29-09-2021
    Lees verder
  • Verbod op plastic wegwerpproducten vraagt om alternatieven
    Verbod op plastic wegwerpproducten vraagt om alternatieven Geplaatst op 12-04-2021
    Lees verder
 

Wat anderen van ons vinden