U bent hier:
18 dec

Action kiest voor Coffee Fresh Beaumont

Het nieuwe distributiecentrum is gebouwd in het Businesspark Midden-Limburg in St. Joost (gemeente Echt-Susteren) en is vanaf januari 2014 operationeel. Vanuit het nieuwe distributiecentrum worden ruim 250 filialen in de Benelux bevoorraad. In 2013 bestaat Action 20 jaar en heeft inmiddels ruim 340 filialen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwaagdijk-Oost (Noord-Holland). Het nieuwe distributiecentrum in Echt biedt in de loop van 2014 werk aan totaal ruim 600 mensen. Action heeft een sterk wisselend assortiment en bestaat uit meer dan 5.000 artikelen. In de winkels worden wekelijks 100 tot 150 nieuwe artikelen geïntroduceerd.

Coffee Fresh Beaumont is gevraagd om vanaf december 2013 t.b.v. de opstartfase de medewerkers tijdelijk te voorzien van koffie, frisdrank en vers- en zoetwaren. Een mooie uitdaging waar Coffee Fresh Beaumont graag haar medewerking aan verleent.

Het meedenkend vermogen, de korte lijnen, snelheid van handelen en het feit dat Coffee Fresh Beaumont letterlijk "om de hoek ligt", gaf voor Action de doorslag.

Meer weten over Action? Klik hier.