U bent hier:

Coffee Fresh en Social Return

Coffee Fresh is een sociaal betrokken organisatie. Dit komt onder meer tot uiting in Social Return. Desgewenst zet Coffee Fresh Beaumont in Limburg medewerkers van SW-bedrijven MTB Maastricht en Westrom-Risse Facilitair Roermond in voor de full operating/verzorging van onze apparatuur bij onze klanten op locatie. De medewerkers van Westrom-Risse drinken koffie uit onze automaten en zijn bekend met de (dagelijkse) verzorging ervan. De medewerkers van Westrom worden door ons hiervoor opgeleid.

Social Return in de praktijk

De grootste Coffee Fresh partner, Coffee Fresh Westhoff uit het Gelderse Drempt (nabij Doesburg), zoekt nadrukkelijk de samenwerking op met Sociale Werkplaatsen zoals Delta uit Zutphen. Delta verzorgt voor Coffee Fresh werkzaamheden bij de gemeente Zutphen en de lokale Rabobank. Coffee Fresh Beaumont heeft bij een tweetal projecten in Midden-Limburg de full operating/verzorging uitbesteed aan Westrom Roermond. Medewerkers van Westrom maken hier, onder auspiciën van Coffee Fresh Beaumont, periodiek de koffieautomaten schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. Hierdoor heeft Coffee Fresh de ideale win-win situatie gecreërd: de SW-bedrijven genieten dagelijks van heerlijke koffie en profiteren van de prima service en dienstverlening van Coffee Fresh. Door de inspanningen van Coffee Fresh krijgen de medewerkers van de
SW-bedrijven hierdoor kansen op de arbeidsmarkt.

Koffiebranderij Coffyn

Coffee Fresh promotor van het Coffyn-concept. Koffiebranderij Coffyn uit Nijmegen is een dagbesteding voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, die koffie branden en verpakken.