U bent hier:

Historie Coffee Fresh Beaumont

Wist u dat er vóór het product koffie twee andere lekkernijen waren waar de familie Beaumont passie voor had?

Hoe het begon

In de jaren '20 van de vorige eeuw verkocht de familie Beaumont met behulp van paard en wagen bier en limonade in Midden-Limburg. De flessen drank waren afkomstig uit de Bier Bottelarij en Limonadefabriek in Roermond, het domein van 5 broers Beaumont. Begin jaren '60 waren koffieautomaten in opkomst, reden voor de familie Beaumont om de overstap te maken naar koffieautomaten en koffie. Ter vergelijking: in die tijd betaalde men voor 100 koffieconsumpties slechts 19 ouderwetse Nederlandse centen. In 1993 neemt de 4e generatie Beaumont, Maurice Beaumont, het bedrijf Beaumont Automatenservice over.
Een aantal jaren later wordt de bedrijfsnaam omgedoopt tot Coffee Fresh Beaumont, waarmee het concept Coffee Fresh landelijk wordt uitgerold.

Verhuizing naar nieuwbouw

Om aan het succes van Coffee Fresh Beaumont verder uitdrukking te geven, neemt het bedrijf in november 2009 haar intrek in een gloednieuw eigen bedrijfspand aan de Ohmweg op industrieterrein "De Berk" in Echt. In dit pand is het bedrijf helemaal toekomstproof en het nieuwe onderkomen past naadloos bij de verdere groeiambities van de onderneming. Inmiddels telt het bedrijf 16 medewerkers die elke dag opnieuw met veel enthousiasme, passie en toewijding haar ambassadeurs voorzien van de beste automaten, de lekkerste koffie en zorgvuldig geselecteerde overige ingrediënten tegen de aantoonbaar beste (technische) service van Limburg en Zuidoost-Brabant.