U bent hier:
08 jun

Coffee Fresh vernieuwt verpakkingen

Coffee Fresh heeft de verpakkingen van een aantal producten vernieuwd. De verpakkingslijn van onze koffie, topping, creamer en cacao is vanaf nu voorzien van een nieuw jasje. Een complete lijn verpakkingen waar wij erg trots op zijn. De Coffee Fresh espresso bonen
(foto links) worden als eerste uitgeleverd in de nieuwe verpakking.

Strak en tijdloos

Op de foto's ziet u de huidige blauwe verpakking en ernaast het nieuwe jasje. Tijdens het ontwerpproces is er besloten om ook nieuw logo te ontwikkelen. Dit logo is in januari van dit jaar geïntroduceerd en vindt u al terug op vele van onze producten en op ons wagenpark. Ook onze slogan tijd voor koffie is vaak terug te vinden op onze uitingen. Tijdens verschillende brainstormsessies zijn er keuzes gemaakt met betrekking tot kleuren en materialen. Door middel van miniaturen hebben wij een tastbaar voorbeeld gemaakt van onze nieuwe verpakkingslijn. Het nieuwe ontwerp is strak, tijdloos en helemaal toekomstproof.

Bezoek aan drukker in Ljubljana

De definitieve ontwerpen zijn verstuurd naar de drukker in Ljubljana. Om er zeker van te zijn dat de kleuren en materialen goed zijn, zijn we zelf naar Slovenië afgereisd ter beoordeling van het drukwerk. Na goedkeuring zijn de folies van alle verpakkingen gedrukt. Ondertussen zijn de eerste Coffee Fresh espresso bonen door onze koffiebranderij, Neuteboom Coffee Roasters uit Almelo, verpakt in de nieuwe folie. Deze staan in het magazijn te wachten om naar u te worden verzonden.