U bent hier:

Over Brita waterfilters

Bita is een wereldwijd gerenommeerde expert op het gebied van waterfiltratie.
De familieonderneming heeft meer dan 45 jaar geleden de waterfilterkan uitgevonden, waarmee het fundament is gelegd voor een succesvolle ontwikkeling. Als "Hidden Champion" heeft het familiebedrijf een eigen niche op de markt ontdekt, hiervoor een markt geschapen en het concept wereldwijd voortdurend verder ontwikkeld.

Brita waterfilters

Brita waterfilters optimaliseren leidingwater voor het bereiden van warme en koude dranken en gerechten. Warme dranken bereid met Brita gefilterd water, zoals thee en koffie, behouden zo hun volle aroma. Bovendien hoeft huishoudelijke apparatuur, zoals een waterkoker, praktisch niet meer ontkalkt te worden. De voordelen van de Brita waterfilterkan zijn:

De carbonaathardheid (kalk) in het leidingwater wordt gereduceerd. Het vermindert metalen zoals lood en koper, die via de leidingen in uw huis in het drinkwater terecht kunnen komen. Door middel van de zwaartekracht loopt het water door de filter heen. Bij een filter die is aangesloten op de waterleiding zorgt de waterdruk dat het water door de filter heen wordt geduwd.

Zodra het water in contact komt met de ionenwisselaar in de filterpatroon, wordt de carbonaathardheid (kalk) verlaagd en worden metalen, zoals lood en koper die via de leidingen in huis in uw drinkwater terecht kunnen komen, gereduceerd. De toegevoegde actieve koolstof verwijdert geur- en smaakverstorende stoffen. Het filtermateriaal in Brita filterpatronen wordt regelmatig door onafhankelijke instituten gecontroleerd op voedselveiligheid en capaciteit.

Coffee Fresh Beaumont gebruikt enkel Brita waterfilters ten behoeve van de koffie- en
Cup-a-Soupautomaten en waterkoelers.

Meer weten over Brita waterfilters? Klik hier.