U bent hier:

Over Coffee Fresh

De Coffee Fresh groep is een groep van in totaal 4 zelfstandige Nederlandse koffie- en vendingspecialisten. Met het eigen, unieke Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk breed georiënteerd en voorziet in een eigen exclusieve lijn warme dranken- en andere vendingautomaten en een compleet en exclusief assortiment ingrediënten, zoals: koffie, suiker(sticks), melk, creamer(sticks), topping, cacao, soep, frisdrank, vers- en zoetwaren, bekers en overige disposables etc. Coffee Fresh werkt in geheel Nederland volgens hetzelfde unieke technische service- en onderhoudsconcept met een eigen, vakkundige en goed uitgeruste technische dienst. Daarnaast worden de bestellingen van uw ingrediënten en overige producten altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door eigen routebezorgers.

Unieke 4 uursservice

Coffee Fresh onderscheidt zich in de markt met een een zeer snelle responstijd van 4 kantooruren na melding bij eventuele uitval van uw apparatuur, snelle leveringen en plaatsingen en een grote flexibiliteit. Bij het unieke technische service- en onderhoudsconcept van Coffee Fresh zijn de kosten voor voorrijden, arbeid en onderdelen altijd inbegrepen. Als extra service biedt de Coffee Fresh groep u een Full Operating concept aan waarbij u volledig ontzorgd wordt. Uw koffie- en andere apparatuur wordt periodiek schoongemaakt en bijgevuld. Daarnaast verzorgen wij voor u het voorraadbeheer zodat u zelf niets meer hoeft te bestellen. Onze Full Operating Service wordt uitgevoerd in eigen beheer; er wordt niets uitbesteed. Voor ons is afspraak echt afspraak!

Coffee Fresh is een compacte, flexibele organisatie met korte lijnen. Dit betekent voor u dat er snel beslist en transparant gecommuniceerd wordt en dat Coffee Fresh écht oog heeft voor de belangen van zijn ambassadeurs. Er vindt regelmatig overleg plaats over de samenwerking: waar kan het nóg beter en efficiënter? Goede nazorg en aftersales zijn voor Coffee Fresh vanzelfsprekend. Elke vestiging van de Coffee Fresh groep is volwaardig ingericht met een showroom en eigen technische dienst. Er is dus altijd een Coffee Fresh partner bij u in de buurt.

Social Return

Maar onze betrokkenheid reikt nog verder. Wij voelen ons verbonden met de maatschappij. Hierin investeren we ook. Zo bieden we d.m.v. Social Return gelijke kansen aan mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Een mooi initiatief dat de zelfredzaamheid van mensen voorop stelt. Een vitale bedrijfscultuur waarin mensen hun werk als zinvol en plezierig ervaren is immers voor ons maar ook voor de samenleving van groot belang. "De mens staat centraal". Dat is voor Coffee Fresh de kern van het ondernemen.

Meer weten over Coffee Fresh? Klik hier.