U bent hier:

Over Coffetek

Coffetek is de beste vending fabrikant in het Verenigd Koninkrijk en beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van drank dispenser systemen. De producten van Coffetek worden met succes geëxporteerd binnen Europa en naar Australië en Azië. Het bedrijf heeft een prima reputatie met apparatuur die zich kenmerkt door eenvoud en betrouwbaarheid. Tezamen met de kennis en expertise is het bedrijf in staat de meest uitgebreide drankoplossingen te leveren.

In 2013 ontving Coffetek de Vending Machine Best Industry Award en stemde de NIVO groep voor Coffetek als Equipment Leverancier van het Jaar. Coffetek werd
opnieuw bekroond met de hoofdprijs van "Best Vending leverancier van 2014" en de kiezers beloonde het bedrijf ook met de Innovation Award. De AVS-technologie
en de award voor Equipment Supplier van 2014 ondersteunde ook de inspanningen van Coffetek om haar klanten te voorzien van de nieuwste cutting-edge technologie.

Standalone koffiemachines

Coffetek produceert en levert standalone koffiemachines voor de Coffee Fresh groep. U heeft hierbij de keuze uit instant, fresh brew en verse espresso bonen. Tezamen met de betrouwbare tabletop koffieautomaten van Veromatic completeert Coffetek hiermee het automatenprogramma van Coffee Fresh.

Meer weten over Coffetek? Klik hier.