U bent hier:

Over Douwe Egberts

D.E. Masters Blenders 1753, voorheen Douwe Egberts, is een internationaal koffie- en theebedrijf met het hoofdkantoor in Nederland. De koffie- en theeproducten zijn wereldwijd in meer dan 45 landen verkrijgbaar.

Drie divisies

Van de totale jaaromzet van € 2,7 miljard wordt bijna driekwart gerealiseerd in markten waarin het bedrijf dominante posities inneemt. De onderneming is onderverdeeld in drie divisies:
Retail-West-Europa, Retail-Rest van de Wereld en Out of Home, die een complete reeks van warme dranken aanbiedt door middel van geavanceerde machines.

Verkoopkanalen

Men verkoopt koffie- en theeproducten met name aan supermarkten, warenhuizen en internationale inkooporganisaties, terwijl de Out of Home-klanten variëren van multinationals tot kleine familiebedrijven waar het bedrijf -direct of indirect- via het wereldwijde netwerk van distributeurs aan leveren. Wereldwijd werken er ongeveer 7500 mensen voor D.E. Master Blenders 1753. Het vakmanschap en de kennis van koffie en thee komt voort uit tientallen jaren ervaring met inzicht in de voorkeuren van haar consumenten. Desgewenst voorziet Coffee Fresh Beaumont u van Douwe Egberts fresh brew-, snelfilter- en Cafitesse Liquid koffie.

Meer weten over Douwe Egberts? Klik hier.