U bent hier:

Over Franke Coffee Systems

Er is maar weinig dat mensen beter nader tot elkaar brengt dan koffie. Of het nu uw restaurant, kantoor, conferentieruimte of café betreft: kostelijke koffie schept onvergetelijke momenten. Het hoogste doel van Franke is perfect bereide koffiecreaties die uw klanten en gasten volmaakt tevreden stellen. U zult enthousiast zijn over de ultieme smaakbelevenis. Bij het ontwikkelen van de producten van Franke gaat men te rade bij gastronomen, worden koffiebranders en koffieliefhebbers gevraagd naar hun specifieke behoeften en werkt men onvermoeibaar om de producten verder te verbeteren. Die kennis, gecombineerd met onze passie, inspireert het bedrijf dagelijks bij hun missie: “Make It Wonderful”.

Fantastisch veelzijdig

Of het nu gaat om traditionele cafés, bedrijfskantines of tophotels: het schitterende assortiment van Franke Coffee Systems biedt voor elke behoefte de bijpassende koffiemachine en...steevast koffiegenot op barista-niveau.

Volmaakt koffiegenot

Pure passie voor koffie en 100 procent Swissness: dat zit allemaal in een koffiemachine van Franke. Voor elke wens van uw klanten levert het productassortiment van Franke de perfecte oplossing. Vul uw ruimten met de verleidelijke geur van volmaakte, vers gezette koffie. Coffee Fresh Beaumont is dealer van Franke Coffee Systems.

Meer weten over Franke Coffee Systems? Klik hier.