U bent hier:

Over Maggi

Maggi is opgericht door Julius Maggi. In 1895 werden de Maggi producten ook in Nederland geïntroduceerd. Tot de dag van vandaag staat Maggi nog altijd voor smakelijk en gezond eten, gecombineerd met een snelle, eenvoudige bereiding.

Nestlé-groep

Sinds 1947 maakt Maggi deel uit van de Nestlé-groep. Nestlé is internationaal de absolute marktleider in voedingsmiddelen. Nestlé levert hoogwaardige A-merken aan mensen en hun huisdier, voor elke tijd van de dag en in welke levensfase dan ook. Het is een betrouwbaar, pragmatisch, tolerant en verantwoordelijk bedrijf, denkend en werkend vanuit een lange termijn visie met respect, begrip en verplichtingen tegenover haar consumenten, klanten, leveranciers, aandeelhouders en medewerkers.

Uitgebreid assortiment

Tot op de dag van vandaag weten de vertrouwde producten van Maggi, zoals soepen, bouillons en vloeibare smaakversterkers, met succes hun plaats op de markt te handhaven. Met sauzen, mixen, puree en andere nieuwe producten van Maggi is het assortiment in de loop der jaren dikwijls uitgebreid en het wordt nog altijd continu vernieuwd. Nog altijd staat Maggi voor smakelijk en gezond eten, gecombineerd met een snelle, eenvoudige bereiding. Het internationale hoofdkantoor (Nestlé S.A.) is gevestigd in Zwitserland. Nestlé Nederland is een volledige dochter van dit internationale concern.

Meer weten over Maggi? Klik hier.