U bent hier:

Over Mars Nederland

Het begon allemaal in 1911 toen Frank C. Mars de eerste Mars-snoepjes maakte in zijn keuken in Tacoma, Washington. Dit waren de eerste stappen van Mars als zoetwarenbedrijf. In de jaren twintig kwam Forrest E. Mars senior bij zijn vader in het bedrijf. Samen brachten ze een nieuwe reep op de markt, de MILKY WAY®. In 1932 trok Forrest senior naar het Verenigd Koninkrijk met de droom om een bedrijf op te richten gestoeld op de filosofie van "wederzijds voordeel" voor alle betrokken partijen. Deze visie is tot op vandaag het fundament van het huidige Mars, Incorporated.

6 segmenten

Met het hoofdkantoor in McLean, Virginia in de Verenigde Staten, realiseert Mars een omzet van meer dan 30 miljard dollar. Het bedrijf omvat zes bedrijfssegmenten: Petcare, Chocolate, Wrigley, Food, Drinks en Symbioscience.

Principes

Ongeveer 70.000 medewerkers over de hele wereld passen elke dag de Mars-principes toe om aan de hand van onze prestaties iets te betekenen voor de mensen en voor de planeet. Kom meer te weten in de samenvatting van onze Principes in actie.

Meer weten over Mars Nederland? Klik hier.