U bent hier:

Over Nescafé

Met een scala aan A-merken in het portfolio is NESCAFÉ van Nestlé een begrip in de wereld van koffie. Van Dolce Gusto tot NESCAFÉ Alegria en van Nespresso tot NESCAFÉ.

Totaalconcepten

NESCAFÉ en NESCAFÉ Alegria zijn totaalconcepten in professionele koffievoorziening. Beide concepten bestaan uit koffiemachines, technische service, accessoires en de beste premium ingrediënten. Hiermee biedt Nestlé met NESCAFÉ kwaliteit, variatie, gemak en snelheid. De koffie van NESCAFÉ is onder andere van een superieure kwaliteit Arabica koffiebonen uit de Colombiaanse hooglanden. De Arabicabonen zorgen voor een verfijnde, volle en delicate smaak. Daarnaast zijn er ook blends verkrijgbaar met  een melange van Arabica en Robusta, ideaal voor Italiaanse varianten als espresso en cappuccino.

Onderscheidend vermogen

Een onderscheidend voordeel van de koffie van NESCAFÉ is dat deze niet hoeft te worden opgeslagen in de diepvries of koelkast en dat u de koffie (en overige ingrediënten) kunt bijvullen op ieder gewenst tijdstip. U hoeft de verpakking dus niet eerst te ledigen voordat u een nieuwe in de automaat plaatst. Een ander groot voordeel is dat er geen residu achterblijft waardoor het onderhoud van de apparatuur minder tijdrovend is. Daarnaast adviseert NESCAFÉ als enigste in de markt twee verschillende koffiemelanges in één koffiemachine. Dit om de in-cup kwaliteit van zowel de regular koffie als de luxe dranken op een zo hoog mogelijk niveau aan te kunnen bieden. Wij zijn de officieel dealer van NESCAFÉ.

Nestlé in het kort
  • in 1866 opgericht door de Zwitser Henri Nestlé
  • wereldmarktleider op het gebied van nutrition, health & welness
  • 's werelds grootste voedingsmiddelenconcern
  • 's werelds grootste koffiebrander
  • wereldwijd 276.000 werknemers
  • 480 eigen fabrieken voor haar productie

Meer weten over NESCAFÉ? Klik hier.