U bent hier:

Over Sielaff

In juni 1887 ontving ingenieur Max Sielaff in Berlijn het eerste octrooi voor een "vendingautomaat". Na meer dan 125 jaar mag men met recht spreken van een echt succesverhaal.

Toonaangevend

Vandaag de dag is Sielaff gevestigd in het Duitse Herreiden (deelstaat Beieren) en is een van de toonaangevende merken voor duurzame vending oplossingen. Intelligente concepten die op elke locatie de maatstaf zijn. In het dagelijks gebruik hebben de automaten hun vaste plek veroverd, zijn ze zeer succesvol en dragen ze de naam van de Duitse marktleider in vending apparatuur.

Made in Germany

De belofte van de kwaliteit "Made in Germany", is zonder uitzondering, van toepassing op het gehele assortiment van Sielaff. Het bedrijft ontwerpt en fabriceert warme en koude dranken- en vendingapparatuur. Het modulaire systeem van Sielaff maakt het mogelijk om een vending automaat voor elke klant op maat te configureren tegen een aantrekkelijke prijs-/ kwaliteitsverhouding. Sielaff biedt niet alleen een modulair ontwerp, afgestemd op de eisen van de klant, maar ook persoonlijke service vanaf het eerste gesprek tot en met levering van de apparatuur.

Meer weten over Sielaff? Klik hier.