U bent hier:

Over Veromatic International

Veromatic International BV is gevestigd in Dordrecht en ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd hoogwaardige en innovatieve warme en koude drankenautomaten voor kantoren, industrie, ziekenhuizen, scholen en instellingen.

Organisatie

In 1991 is Veromatic International BV opgericht met de gedachte om vernieuwende producten te maken voor met name de Nederlandse markt. In 1996 is dochteronderneming Water Wonder Benelux opgericht dat zich volledig richt op de verkoop van waterapparatuur aan de zakelijke markt in Nederland. Veromatic International is gevestigd in Dordrecht en hier zijn alle operationele activiteiten als onderzoek, ontwikkeling, assemblage, revisie, financiën, kwaliteitszorg en internationale verkoop en marketing ondergebracht. Het bedrijf telt in totaal 50 werknemers, verspreid over de verschillende activiteiten.

Productgroepen

De producten van Veromatic International zijn in te delen in een drietal productgroepen: koffieautomaten, point of use waterkoelers en dedicated producten zoals soepautomaten, chocoladedispensers etc. Veromatic International BV werkt samen met een internationaal netwerk van speciaal opgeleide dealers, agenten en branders die de producten verkopen, installeren en onderhouden. Tevens kunnen deze voor alle bijpassende ingrediënten zorgen.

Ambitie

Het is de ambitie van Veromatic dat eindgebruikers en dealers de producten een hoge waardering geven vanwege het design, kwaliteit, functionaliteit, betrouwbaarheid en het onderhoud. Continue streven naar verbetering op voorgaande kwaliteiten moet er toe leiden dat Veromatic International de groei van voorgaande jaren door kan zetten met als resultaat een bepalende en uiteindelijk toonaangevende rol in Europa. Veromatic International is de automatenfabrikant van de Coffee Fresh groep en is een solide partner. Continue kwaliteit en vernieuwing gaan hand in hand en vormen een essentieel onderdeel van het productontwikkelingsproces. Speciaal voor Coffee Fresh ontwikkelt men een eigen lijn Coffee Fresh automaten voorzien van de nieuwste technologie. Betrouwbare machines die met de tijd mee gaan.

Meer weten over Veromatic International? Klik hier.