U bent hier:

Waarom Coffee Fresh?

 • Koffieautomaten
  Cup-a-Soup automaten
  Frisdrankautomaten
  Vers- en zoetwarenautomaten
  Waterkoelers
 • Landelijke dekking
 • Unieke 4 uurs technische service
 • Unieke Full Operating Service, volledig in eigen beheer
 • Jarenlange ervaring met bedrijven, kantoren en instellingen verdeeld over een grote verscheidenheid aan doelgroepen
 • Breed assortiment met sterke en bekende A-merken
 • Betrouwbare koffieautomaten met een uitstekende prijs-/ kwaliteitsverhouding
 • Koffie afkomstig uit een Nederlandse branderij (Neuteboom Coffeeroasters)
 • Veel aandacht voor duurzaamheid en MVO in onze bedrijfsvoering
  (breed assortiment duurzame producten met keurmerken, d.m.v. Social Return bieden we gelijke kansen aan mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt)
Waar maakt Coffee Fresh voor u het verschil?

Coffee Fresh onderscheidt zich met een zeer snelle 4 uurs technische service. Daarnaast maken wij voor u het veschil door snelle leveringen en plaatsingen en een grote flexibiliteit. Bij ons unieke technische service- en onderhoudsconcept zijn de kosten voor voorrijden, arbeid en onderdelen altijd inbegrepen.

Unieke Full Operating Service

Als extra service biedt Coffee Fresh u een uniek Full Operating Service concept aan waarbij u volledig ontzorgd wordt. Uw koffie- en andere apparatuur wordt periodiek schoongemaakt en bijgevuld. Daarnaast verzorgen wij voor u het voorraadbeheer zodat u zelf niets meer hoeft te bestellen. Ook onze Full Operating Service wordt uitgevoerd door eigen, gedreven en gemotiveerde medewerkers; er wordt niets uitbesteed. Persoonlijk contact is en blijft binnen ons bedrijf hét uitgangspunt en...voor ons is afspraak echt afspraak. Nog lekkerder kunnen we het voor u niet maken, wel gemakkelijker.

Missie en kernwaarden

Gedreven, flexibel en vooruitstrevend. Zo worden onze medewerkers ook wel omschreven. En dat is niet voor niets. Of het nu gaat om het aanbieden en onderhouden van een enkele koffiemachine of om het leveren van het totale facilitaire pakket: onze mensen zijn bereid een stap verder te denken. Niet omdat ze vinden dat dit zo hoort, maar gewoonweg omdat ze betrokken zijn bij wat ze doen en betrokken zijn bij u als klant. Hoe goed onze producten ook zijn, onze mensen maken het verschil. Daarom doen we ook alles in eigen beheer: van bestelling tot aan distributie. In eigen vrachtauto's worden de producten binnen 1 tot 2 werkdagen bij u afgeleverd.

Betrokkenheid

Onze betrokkenheid reikt nog verder. Wij voelen ons verbonden met de maatschappij. Hierin investeren we ook. Zo bieden we d.m.v. Social Return gelijke kansen aan mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Een mooi initiatief dat de zelfredzaamheid van mensen voorop stelt. Een vitale bedrijfscultuur waarin mensen hun werk als zinvol en plezierig ervaren is immers voor ons maar ook voor de samenleving van groot belang.
"De mens staat centraal". Dat is voor Coffee Fresh de kern van het ondernemen.