U bent hier:

Showroombezoek

Wist u dat wij beschikken over de grootste koffieautomaten showroom van Limburg? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom met proeflokaal. Op afspraak laten wij u graag kennis maken met ons bedrijf en onze koffie- en andere concepten. Desgewenst geven wij u een korte rondleiding.

Welke koffieautomaat is geschikt?

Wij hebben een ruim assortiment koffieautomaten in verschillende zetsystemen. Welke automaat het beste past bij uw bedrijf en de smaakbeleving van uw medewerkers hangt af van vele factoren. Zo is de wijze waarop de automaat koffie bereidt (zetmethode) van belang, maar ook het aantal medewerkers die dagelijks van de koffieautomaat gebruik maken. Daarnaast heeft u de keuze uit opties als een bijpassende onderzetkast, een betaalsysteem, geïntegreerd koud water etc.

Keuzehulp

Als u wilt weten welke koffieautomaat het beste aansluit op uw eisen, wensen, behoeften en bedrijfssituatie, dan kunt u gebruikt maken van onze handige Keuzehulp. In 4 simpele stappen selecteert deze een aantal voor u geschikte koffieautomaten.

Koffieproeverij

Onder het genot van een kopje met een van onze vele heerlijke koffiemelanges en -variaties, geven wij u in een ontspannen sfeer een persoonlijk advies op maat. Kiest u voor de beleving van verse bonen, de smaak van fresh brew koffie of het gemak van instant koffie? Wij hebben het allemaal en laten u graag laten de verschillen proeven.