U bent hier:

APT Kurvers B.V. - Roermond

De heer Ton Langers - Hoofd Inkoop - oktober 2014:

"Apt Kurvers heeft als filosofie we willen niet de grootste zijn maar wel de beste. Dit realiseren we door middel van onze kennis, klantgerichtheid en kostenbeheersing. De behoeften van onze klanten hebben wij altijd haarscherp in het vizier. Samen met hen ontwikkelen wij uit goede ideeën succesvolle producten, waarover wij en onze klanten even enthousiast zijn. De kennis van onze medewerkers is ons waardevolste bezit. Daarom investeren wij consequent in hun verdere ontwikkeling door middel van opleidingen binnen onze eigen Apt Academy en ook via externe opleidingen. Ook onze klanten profiteren van onze know-how via inhouse-trainingen. Wij produceren het best mogelijke product tegen de laagste prijs. Want als ondernemingsgroep bieden wij alles uit een hand en kunnen zo onze processen bijzonder efficiënt vormgeven. Contact met de klant en ervaring zijn daarvoor net zo cruciaal als de modernste apparatuur en uitgekiende logistiek. Deze 3 K’s hebben we ook ervaren tijdens de oriënterende gesprekken met Coffee Fresh Beaumont en werden ook bevestigd tijdens de transitie naar de nieuwe automaten.

Het leverprogramma van Coffee Fresh Beaumont is niet gelimiteerd tot een goed bakje koffie. Zij konden ook invulling geven aan alle andere catering behoefte die Apt Kurvers had, zoals frisdrankautomaten, snoepautomaten en voedselautomaten. Wij hebben de overgang naar de automaten van Coffee Fresh Beaumont als zeer soepel ervaren, waarbij de deskundigheid op alle vlakken werd gevoeld. Ook heeft Coffee Fresh Beaumont onze wens om tot een verdere invulling van de Social Return te komen, ingevuld door medewerkers van SW-bedrijf Westrom Roermond in te zetten voor de full operating/verzorging van de apparatuur.

Samengevat: Apt Kurvers heeft in Coffee Fresh Beaumont een goede partner die ontzorgt en service levert waardoor onze medewerkers dagelijks worden voorzien in hun koffie, thee, fris, snack en/of broodje."

Over Apt Kurvers B.V.:

Apt Kurvers B.V. produceert complexe en innovatieve aluminium profielen en producten. 
De productieprocessen omvatten de totale waardeketen, van grondstof tot eindproduct. Daartoe behoren:

  • Recycling
  • Extrusie
  • Mechanische bewerking
  • Oppervlaktebehandeling
  • Montage

Apt Kurvers produceert zowel serieproducten als uiterst gecompliceerd maatwerk in 'one-piece-flow'. In de modern uitgeruste bedrijven werkt men volledig geautomatiseerd en flexibel. Het bedrijf voldoet aan internationale kwaliteits- en milieunormen voor het ontwerpen en fabriceren van haar producten. Duurzaamheid en aandacht voor het milieu zijn voor Apt Kurvers daarbij onontbeerlijk.

Meer weten over Apt Kurvers B.V.? Klik hier.