U bent hier:

DSV Road B.V. - Venlo

De heer Angré Hermans - Division Manager - juni 2014:

"Wij zijn in 2013 begonnen met een benchmark voor onze koffiemachines. Een van de kandidaten was Coffee Fresh Beaumont. Na enkele aangename gesprekken zijn wij door
Coffee Fresh Beaumont uitgenodigd voor een smaaktest in hun showroom in Echt. Deze smaaktest heb ik samen gedaan met onze dame verantwoordelijk voor de kantine en onze secretaresse. Uit deze test bleek dat de koffie een goede smaak had waardoor wij uiteindelijk gekozen hebben voor nieuwe automaten van Coffee Fresh Beaumont. Niet alleen de smaak heeft de doorslag gegeven maar ook de persoonlijke benadering van de medewerkers van Coffee Fresh Beaumont. Tesamen met de prijs-/kwaliteitsverhouding en de service heeft dit ons uiteindelijk doen besluiten te kiezen voor Coffee Fresh Beaumont. De installatie en after service van de automaten verliep vlekkeloos en naar volle tevredenheid".

Over DSV Road B.V.:

DSV Road is een van de drie grootste logistieke dienstverleners in Europa. Met per dag meer dan 17.000 vrachtwagens op de weg kan men elke zending behandelen. DSV Road is gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte transportoplossingen binnen geheel Europa. (Inter)nationale ondernemingen profiteren van de expertise op het gebied van transport en logistiek. DSV Road in Nederland vervoert vele soorten goederen vanuit en naar geheel Europa op een snelle, efficiënte, flexibele en milieuvriendelijke manier. Door het uitgebreide Europese netwerk, met lokale kantoren en uniforme systemen, kan men een breed scala aan diensten aanbieden.

Meer weten over DSV Road? Klik hier.