U bent hier:

Hafkamp Gerechtsdeurwaarders BV - Venlo

De heer Harald van Amerom - Financieel Directeur - december 2016:

Na jarenlang met wisselend succes via een andere koffieleverancier de koffieautomaten in gebruik te hebben gehad, was eind 2015 het moment gekomen om een keuze te maken om over te stappen of de huidige leverancier nog een kans te geven. Vanwege onze bedrijfsfilosofie dat iedereen een tweede kans geniet, hebben we ervoor gekozen vanwege ervaringen uit het verleden, deze kans wel gepaard te laten gaan met een vergelijkend onderzoek met een tweede leverancier. Vooral vanwege de eerste kennismaking met
Sales Manager Twan Mariën die bijzonder hartelijk was, gekozen om ter vergelijking ook Coffee Fresh Beaumont de koffie en een koffieautomaat te laten leveren.

Volgens onze medewerkers was eigenlijk al redelijk snel duidelijk dat door de mogelijkheid te kunnen kiezen tussen een combinatie van zowel verse bonen koffie als instant koffie met cappuccino topping (Double Taste), deze automaat een schot in de roos was. Niet veel later is dan ook besloten met Coffee Fresh Beaumont in zee te gaan en op onze hoofdvestiging in Venlo twee koffieautomaten te laten plaatsen. Uiteraard waren de prijs-/kwaliteitverhouding en de service een punt van aandacht in het besluitvormingsproces. Maar over service kun je pas oordelen indien dat daadwerkelijk noodzakelijk is. De prijs was bij de vorige leverancier zelfs nog iets beter, maar de beleving van onze medewerkers bij de kwaliteit van de koffie van Coffee Fresh Beaumont stond ruimschoots bovenaan. In onze ogen staat of valt daarmee voor welke leverancier je moet kiezen.

Inmiddels kunnen we na ruim een halfjaar ervaring met Coffee Fresh Beaumont tot de conclusie komen dat het ook met de service goed zit. Snelle levering van bestellingen, de enkele storing die we hebben gehad was binnen een dag opgelost. Met andere woorden: we zijn zeer tevreden over Coffee Fresh Beaumont en hopen dat onze relatie nog vele jaren in stand mag blijven.

Over Hafkamp Gerechtsdeurwaarders BV:

Als schuldeiser of rechthebbende heeft u behoefte aan een partij die het maximale uit iedere opdracht weet te halen. Ons enthousiaste team van gerechtsdeurwaarders, juristen en incassospecialisten voorziet in die behoefte. Hafkamp Gerechtsdeurwaarders incasseert met respect voor uw klant en verliest daarbij nimmer uw financiële belangen uit het oog. 

Vanuit diverse gespecialiseerde afdelingen verrichten wij vanuit onze vestigingen (Venlo, Roermond en Amsterdam) in geheel Nederland incassowerkzaamheden voor (semi)-overheid, zorginstellingen, professionele verhuurders, kredietverstrekkers en nutsbedrijven. Uiteraard behartigen wij ook de belangen van tal van MKB-bedrijven.

Wij investeren in langdurige samenwerkingen met onze opdrachtgevers en bieden daarom maximale transparantie gedurende het gehele incassotraject. Onze MKB-incassotrajecten kenmerken zich door duidelijkheid vooraf over zowel de procedure als het eventuele kostenrisico.