U bent hier:

Westrom - Roermond

De heer Peter Lasker - Hoofd Facilitaire Zaken - december 2012:

"De kennismaking, inmiddels bijna een jaar geleden, verliep in een ontspannen sfeer. Kort daarna was er reden om met Coffee Fresh Beaumont een proefplaatsing van een koffiemachine te starten. De aanleiding was een onverwachte noodzaak tot plaatsing van een koffiemachine bij één van onze bedrijfsonderdelen. Vanwege de complexe structuur van Westrom, heeft Coffee Fresh Beaumont hierbij goed geluisterd naar onze specifieke eisen, wensen en behoeften. Dit gaf goed aan dat het bedrijf maatwerk kan leveren. Tevens heeft Coffee Fresh Beaumont op deze locatie invulling gegeven aan het voor Westrom belangrijke aspect van Social Return.

In het traject naar het uitbrengen van een offerte voor de koffiemachines voor onze nieuwbouw in Herten is voortdurend meegedacht over de opzet en inrichting van passende voorzieningen voor warme dranken voor onze medewerkers. Deze locatie biedt m.i.v. de 1e helft van 2013 onderdak aan ca. 500 medewerkers. Ook het contact vanuit Coffee Fresh Beaumont naar de aannemer om informatie te geven over noodzakelijke aansluitingen voor de apparatuur verliep tijdig en correct en er is prima meegedacht. Last but not least: de prijs-kwaliteitsverhouding in de uiteindelijke offerte was goed. Ook de organisatie van een koffieproeverij op de vestiging van Coffee Fresh Beaumont verliep professioneel en soepel en de reacties van de medewerkers daarop waren positief. Al met al heeft Westrom met Coffee Fresh Beaumont een partner gevonden die probleemloos voorziet in een voor veel medewerkers belangrijk onderdeel van de werkdag, namelijk een goede kop koffie".

Over Westrom Roermond:

Westrom biedt passend werk aan mensen die niet of moeilijk aan de slag komen bij een reguliere werkgever. Er kunnen vele redenen zijn, waarom iemand een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Bijvoorbeeld na een ongeval, hartinfarct of vanwege langdurige werkloosheid. Gelukkig zijn er in Nederland bedrijven zoals Westrom, die dan de helpende hand bieden. Westrom voert namens vijf gemeenten in Midden-Limburg diverse regelingen uit op het gebied van gesubsidieerde arbeid. Dit zijn onder andere de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) en de Wet werk en bijstand (Wwb). Met ruim 1.700 medewerkers is Westrom één van de grootste werkgevers in Midden-Limburg.

Meer weten over Westrom Roermond? Klik hier.