U bent hier:

Coffee Fresh Beaumont zoekt een ACCOUNT MANAGER (M/V) (40 uur).

Coffee Fresh; persoonlijk en gepassioneerd!
‘De beste kop koffie op de werkvloer: daar staat Coffee Fresh voor. Automaten, ingrediënten en snelle technische service zijn speerpunten van het bedrijf. Coffee Fresh neemt de tijd voor persoonlijk advies en verzorgt met passie voor het vak – vanuit vijf vestigingen (Drempt, Enschede, Breukelen, Echt en Zwijndrecht) – koffievoorzieningen ‘op maat’.
Bij Coffee Fresh staat de mens centraal, in de breedste zin van het woord. Dat is een belangrijk speerpunt van het bedrijf. Want hoe goed de producten ook zijn, de mensen maken het verschil.
Als klein bedrijf begonnen in 1966 is Coffee Fresh Beaumont, nu meer dan 50 jaar later, uitgegroeid met Coffee Fresh tot een landelijk opererende organisatie.

Functie - omschrijving
Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en versterken van onze positie voor professionele warme dranken-, snack- en frisdrankenvoorzieningen in de regio Limburg.
Je bent in staat noodzaak en behoefte bij prospect te creëren en aantoonbaar succesvol in het verkopen van producten. Je hebt ervaring met MS-Office en het opstellen van calculaties en offertes.

Wij zoeken…
In een fulltime functie Account manager bij Coffee Fresh ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe relaties en het onderhouden van bestaande relaties. Je brengt suspects in focusgebieden in kaart om een database met prospects op te bouwen. Daarnaast zullen prospects telefonisch benaderd moeten worden om bezoekafspraken te genereren.

Jouw profiel

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • Een professionele en klantgerichte instelling met de wil om te winnen
  • Accuraat, gestructureerd en uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Aantoonbare werkervaring (+/- 2 jaar) in een soortgelijke functie;
  • Een zakelijk netwerk in de regio Limburg is een sterke pré.


Ons aanbod

  • Een uitdagende baan in een dynamisch, gezond en groeiend bedrijf;
  • Een goed vast salaris, afhankelijk van niveau en ervaring;
  • Een representatieve auto, telefoon, laptop;
  • Een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder: pensioenregeling.

Enthousiast ?
Indien je voldoet aan het bovenstaande profiel en geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie, reageer dan zo snel mogelijk middels een motivatiebrief voorzien van CV via maurice@cf-beaumont.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.