Aanbieding koffiemachines Limburg

De beste koffiemachines van Limburg komen van Coffee Fresh Beaumont uit Echt. Wij zijn een familiebedrijf, beschikken over meer dan
50 jaar ervaring en zijn dé koffiemachine specialist van Limburg. Wij bieden u graag betrouwbare koffiemachines met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding aan voor uw bedrijf, kantoor of instelling in Limburg en Zuidoost-Brabant. In ons assortiment hebben wij koffiemachines in alle zetsystemen: espresso bonen, fresh brew en instant/vriesdroog. Zowel voor kleine bedrijven vanaf 5 medewerkers als organisaties met 200 medewerkers of meer, hebben wij geschikte koffiemachines.

Productontwikkeling / kwaliteit

Wij leveren koffiemachines van overwegend Nederlandse makelij. Omdat wij staan voor de kwaliteit van onze automaten en de smaak van onze koffie, voeren wij regelmatig intensief overleg met onze fabrikant. Dit heeft als resultaat dat onze koffiemachines voortdurend worden aangepast aan de veranderende ontwikkelingen in de markt en wensen van onze gebruikers. Dit is een continue proces. Daarnaast houden wij regelmatig smaaktesten om de kwaliteit van de koffie die onze koffieapparatuur bereidt te monitoren en indien nodig verder te perfectioneren. Het is een bewuste keuze om een intensieve samenwerking met een Nederlandse fabrikant aan te gaan. Immers, we spreken elkaars taal, begrijpen elkaar volledig en de lijnen en levertijden zijn kort. Wij zijn de koffiemachines specialist en willen de beste zijn van Limburg met de beste koffiemachines.

Waar maken wij voor u het verschil?

Wij hebben een uniek 4 uurs technische service concept. Omdat wij gevestigd zijn in Echt, centraal gelegen in de provincie Limburg, zijn de afstanden naar onze klanten kort waardoor we u binnen 4 kantooruren na melding van dienst zijn ingeval van een (technische) storing. Daarnaast zijn we een kleine en compacte organisatie met korte lijnen waardoor we snel en accuraat kunnen schakelen. Onze technische dienst bestaat uit eigen vakkundig personeel. Ook andere medewerkers die u regelmatig kunt tegenkomen zijn onze eigen routebezorgers. Deze bezorgen uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis.

Unieke Full Operating Service

Ook uniek is onze Full Operating Service waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de koffiemachines (en overige automaten) periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U geniet van een lekker kopje koffie, wij doen voor u de rest. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en leveren en plaatsen we koffiemachines in heel Nederland.

Koffiemachines kopen of huren

U kunt bij ons koffiemachines kopen. Indien van toepassing ontvangt u een aantrekkelijke inruilkorting op uw bestaande koffieapparatuur. Bij koop kunt u kiezen voor een technische service- en onderhoudsovereenkomst. Huren tegen een aantrekkelijk tarief per maand is ook mogelijk. Huur is inclusief onze unieke 4 uurs technische service. U betaal niets extra's voor het voorrijden, de arbeid en eventuele onderdelen.