Showroom bezoeken
 

Showroombezoek

Wist u dat wij beschikken over een showroom in Limburg? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom met proeflokaal. Op afspraak laten wij u graag kennis maken met ons bedrijf en onze koffie- en andere concepten. Desgewenst geven wij u een korte rondleiding.

Welke koffieautomaat is geschikt?
Wij hebben een ruim assortiment koffieautomaten in verschillende zetsystemen. Welke automaat het beste bij uw bedrijf en de smaakbeleving van uw medewerkers past, hangt af van vele factoren. Zo is de wijze waarop de automaat koffie bereidt (zetmethode) van belang, maar ook het aantal medewerkers die dagelijks van de koffieautomaat gebruik maken. Daarnaast heeft u de keuze uit opties als een bijpassende onderzetkast, een betaalsysteem, geïntegreerd koud water etc.

Keuzehulp
Als u wilt weten welke koffieautomaat het beste aansluit op uw eisen, wensen, behoeften en bedrijfssituatie, dan kunt u gebruikt maken van onze handige keuzehulp. In 3 simpele stappen selecteert deze een aantal voor u geschikte koffieautomaten.

Koffieproeverij
Onder het genot van een kopje koffie met een van onze vele heerlijke koffiemelanges en -variaties, geven wij u in een ontspannen sfeer een persoonlijk advies op maat. Kiest u voor de beleving van verse bonen, de smaak van fresh brew koffie of het gemak van instant koffie? Wij hebben het allemaal en laten u graag de verschillen proeven.

 

 

Wat anderen van ons vinden