Over ons
 

Over Coffee Fresh Beaumont

Wij zijn een compacte, flexibele en laagdrempelige organisatie met korte lijnen. Dit betekent voor u dat er snel beslist en transparant gecommuniceerd wordt en dat wij de juiste ideeën snel omzetten naar concrete acties. Wij hebben écht oog voor de belangen van onze ambassadeurs. Er vindt regelmatig overleg plaats over de samenwerking: waar kan het nóg beter en efficiënter? Goede nazorg en aftersales zijn voor ons vanzelfsprekend. Door onze centrale ligging in Limburg zijn de afstanden naar onze klanten kort waardoor wij u razendsnel van dienst zijn met onze unieke 4 uurs technische service.

Uniek Full Operating concept

Als extra service bieden wij u een Full Operating concept aan waarbij u volledig ontzorgd wordt. Uw koffie- en andere apparatuur wordt periodiek schoongemaakt en bijgevuld. Daarnaast verzorgen wij voor u het voorraadbeheer zodat u zelf niets meer hoeft te bestellen. Ook onze Full Operating Service wordt uitgevoerd door eigen, gedreven en gemotiveerde medewerkers; er wordt niets uitbesteed. Persoonlijk contact is en blijft binnen ons bedrijf hét uitgangspunt en...voor ons is afspraak echt afspraak. Lekkerder kunnen we het voor u niet maken, wel gemakkelijker.

Missie en kernwaarden

Wij bieden als koffiespecialist op transparante en duurzame wijze een optimale koffiebeleving en vendingvoorziening voor onze ambassadeurs. Een positieve uitstraling, betaalbaarheid, betrouwbaarheid, unieke 4 uurs technische service en een transparante communicatie zijn hierbij de belangrijkste kernwaarden. Onze ambassadeurs stellen we centraal. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Doel hierbij is om de beste te zijn van Limburg en Zuidoost-Brabant. Wanneer is het bij uw bedrijf, kantoor of instelling tijd voor koffie, tijd voor Coffee Fresh? Maak nu een afspraak met een van onze deskundige adviseurs voor een advies en offerte op maat.

  1. Landelijke dekking met de Coffee Fresh groep
  2. Unieke 4 uurs technische service
  3. Unieke Full Operating Service, volledig in eigen beheer
  4. Persoonlijk advies op maat en groot meedenkend vermogen
  5. Compacte, flexibele organisatie met korte lijnen en een eigen bezorgdienst
  6. Betrouwbare koffieautomaten met een uitstekende prijs-/ kwaliteitsverhouding
  7. Veel aandacht voor duurzaamheid en MVO in onze bedrijfsvoering (breed assortiment Fairtrade producten, eigen energievoorziening d.m.v. zonnepanelen, Social Return)
 
Showroom
Een gezond familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring
“Een gezond familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring”
 

Historie Coffee Fresh Beaumont

Wist u dat er vóór het product koffie twee andere lekkernijen waren waar de familie Beaumont passie voor had?

Hoe het begon

In de jaren '20 van de vorige eeuw verkocht de familie Beaumont met behulp van paard en wagen bier en limonade in Midden-Limburg. De flessen drank waren afkomstig uit de Bier Bottelarij en Limonadefabriek in Roermond, het domein van 5 broers Beaumont. Begin jaren '60 waren koffieautomaten in opkomst, reden voor de familie Beaumont om de overstap te maken naar koffieautomaten en koffie. Ter vergelijking: in die tijd betaalde men voor 100 koffieconsumpties slechts 19 ouderwetse Nederlandse centen. In 1993 neemt de 4e generatie Beaumont, Maurice Beaumont, het bedrijf Beaumont Automatenservice over.
Een aantal jaren later wordt de bedrijfsnaam omgedoopt tot Coffee Fresh Beaumont, waarmee het concept Coffee Fresh landelijk wordt uitgerold.

Verhuizing naar nieuwbouw

Om aan het succes van Coffee Fresh Beaumont verder uitdrukking te geven, neemt het bedrijf in november 2009 haar intrek in een gloednieuw eigen bedrijfspand aan de Ohmweg op industrieterrein "De Berk" in Echt. In dit pand is het bedrijf helemaal toekomstproof en het nieuwe onderkomen past naadloos bij de verdere groeiambities van de onderneming. Inmiddels telt het bedrijf 16 medewerkers die elke dag opnieuw met veel enthousiasme, passie en toewijding haar ambassadeurs voorzien van de beste automaten, de lekkerste koffie en zorgvuldig geselecteerde overige ingrediënten tegen de aantoonbaar beste (technische) service van Limburg en Zuidoost-Brabant.

 
 

Onze service

Coffee Fresh onderscheidt zich met een zeer snelle 4 uurs technische service. Daarnaast maken wij voor u het veschil door snelle leveringen en plaatsingen en een grote flexibiliteit. Bij ons unieke technische service- en onderhoudsconcept zijn de kosten voor voorrijden, arbeid en onderdelen altijd inbegrepen. Onze technische service wordt volledig uitgevoerd door eigen, vakkundige medewerkers, zonder tussenkomst van subcontractors. Er wordt niets uitbesteed.

 
 

Ons team

Ons team bestaat uit 22 gedreven, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die dagelijks voor u klaar staan. Dit zijn onze mensen:

Wat anderen van ons vinden