Over Coffee Fresh
 

Over Coffee Fresh

Al meer dan 50 jaar zetten wij koffieautomaten op de zakelijke markt. Elke seconde worden er 14 kopjes Coffee Fresh koffie gezet, dat zijn er 400.000 per dag en 100 miljoen per jaar. En in ieder kopje stoppen wij evenveel liefde en vakmanschap.

Jarenlange ervaring
Coffee Fresh is uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie. Veel van onze medewerkers werken al jaren voor Coffee Fresh, zij hebben een schat aan waardevolle informatie en een passie voor koffie. Dit willen wij graag delen en uitstralen in de service en ons uitgebreide productassortiment.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
“Wij gaan niet voor cijfertjes, wij willen echt impact maken. Wij hebben niet de ambitie de grootste koffieleverancier voor op het werk te zijn, wij willen de groene koploper worden! Net als met onze dienstverlening zeggen wij over duurzaamheid “wij maken waar wat wij beloven”!”

Wij stellen ambitieuze doelen voor een duurzame toekomst. Met Close Future willen wij ons onderscheiden en voor zowel onze medewerkers als klanten duurzaamheid en MVO tastbaar maken.

5 vestigingen verspreid door heel Nederland
Wij zijn altijd dicht bij je in de buurt. Onze showrooms zijn verdeeld over het land waardoor je als klant gemakkelijk een bezoek kunt afleggen. Wij nodigen je dan ook graag uit om onze koffie melanges te komen proeven en direct persoonlijk advies te krijgen over de koffieautomaat die bij jouw bedrijf past.

Onze partners
Coffee Fresh bundelt graag haar krachten met gedreven en gespecialiseerde partners. Zo werken wij samen met Neuteboom, de grootste koffiebrander in Europa als het gaat om Fairtrade producten. Veromatic is onze koffieautomaten leverancier die speciaal voor ons automaten ontwikkelt voorzien van de nieuwste technologie.

Onze missie
‘De beste kop koffie op de werkvloer: daar staat Coffee Fresh voor. Automaten, ingrediënten en snelle technische service zijn onze speerpunten. Wij nemen de tijd voor persoonlijk advies en verzorgen – vanuit onze vijf vestigingen – met passie voor ons vak koffievoorzieningen ‘op maat’. Door te investeren in maatschappelijk verantwoorde producten en mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt, dragen we bij aan een duurzame samenleving. Al onze ambitieuze doelen en activiteiten voor een duurzamere toekomst hebben we gebundeld onder de naam Close Future, want de toekomst is dichterbij dan je denkt.’.

 
Landelijke dekking
“Landelijke dekking”
  • Unieke 4 uurs technische service
  • Unieke Full Operating Service, volledig in eigen beheer
  • Jarenlange ervaring met bedrijven, kantoren en instellingen verdeeld over een grote verscheidenheid aan doelgroepen
  • Breed assortiment met sterke en bekende A-merken
  • Betrouwbare koffieautomaten met een uitstekende prijs-/ kwaliteitsverhouding
  • Koffie afkomstig uit een Nederlandse branderij (Neuteboom Coffeeroasters)
  • Veel aandacht voor duurzaamheid en MVO in onze bedrijfsvoering (breed assortiment duurzame producten met keurmerken, d.m.v. Social Return bieden we gelijke kansen aan mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt)