Full Operating Service
 

Full Operating Service


Het onderhouden en schoonmaken van koffieautomaten kost tijd, dat weten wij als geen ander. Als extra service biedt Coffee Fresh u een uniek Full Operating Service concept aan waarbij u volledig ontzorgd wordt. Uw koffie- en andere apparatuur wordt periodiek schoongemaakt en bijgevuld, ongeacht het aantal automaten en ongeacht het automaattype. Daarnaast verzorgen wij voor u het voorraadbeheer zodat u zelf niets meer hoeft te bestellen. Ook onze Full Operating Service wordt uitgevoerd door eigen, gedreven en gemotiveerde medewerkers; er wordt niets uitbesteed. Persoonlijk contact is en blijft binnen ons bedrijf hét uitgangspunt en...voor ons is afspraak echt afspraak. Nog lekkerder kunnen we het voor u niet maken, wel gemakkelijker.
Omdat MVO belangrijk is in onze bedrijfsvoering, doen wij desgewenst aan Social Return en worden medewerkers van SW-bedrijven zoals MTB Maastricht opgeleid voor de Full Operating.

Alles voor u geregeld

  • Complete periodieke verzorging (schoonmaken, bijvullen, onderhoud en voorraadbeheer) van uw warme en koude dranken- en vendingvoorziening;
  • Verhelpen van eenvoudige (technische) storingen. Bij alle overige storingen wordt direct onze Technische Dienst ingeschakeld;
  • Afhandeling administratie en eventuele creditering kasgelden uit uw apparatuur;
  • Verzorging van de apparatuur wordt volgens de HACCP richtlijnen uitgevoerd;
  • Uitgevoerd in eigen beheer met eigen operators;
  • Afspraak is afspraak!

Wat is een operator?
Het werk van een operator bestaat met name uit het bijvullen en reinigen van de diverse koffieautomaten. Maar bij sommige klanten worden ook verswaren, snoep- en blikautomaten verzorgd.
Elke operator rijdt een eigen route, die per dag verschillend is. De route wordt bepaald door te kijken naar de vereiste bezoekfrequentie per klant. Om er voor te zorgen dat alle automaten voldoende worden schoongemaakt en bijgevuld, kijken wij van te voren naar de gebruiksintensiteit van de koffieautomaten. Op deze manier garanderen wij de beste koffievoorziening en gestructureerde verzorging.

Korte lijnen
Deze goede en gestructureerde verzorging voorkomt ook storingen aan de automaten. Eerstelijns storingen worden door onze operators op locatie opgelost. Lukt dit niet, wordt onze technische dienst direct ingeschakeld. Ook de lijnen met de verkoop zijn kort, eventuele opvallende zaken worden vrijwel direct bij de verantwoordelijke accountmanagers gemeld, zodat er snel geschakeld kan worden als dat nodig is. Dat maakt operating een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

Verschillende werkzaamheden
De werkzaamheden van een operator verschillen ook per klant. Bij sommige klanten maken de operators alleen de machine schoon en vullen ze deze bij. Voor andere klanten houden de operators ook de voorraad bij en plaatsen bestellingen van benodigde ingrediënten. Onze operators hebben allemaal hun vaste routes, waardoor je altijd hetzelfde aanspreekpunt hebt. Je kent onze operator en onze operator kent jou en de locatie. Tijdens vakantie, ziekte of verlof wordt de operator altijd vervangen door een vaste collega-operator, die ook alle klantsituaties kent. Door deze back-up ben je er van verzekerd dat je automaten altijd in uitstekende staat verkeren.

 
Altijd verse koffie
“Altijd verse koffie”
Professionele reiniging van de koffieautomaat
“Professionele reiniging van de koffieautomaat”
Uitgevoerd door eigen operators
“Uitgevoerd door eigen operators”
 

Wat anderen van ons vinden