Automatencatering Limburg

Coffee Fresh Beaumont is dé automatencatering specialist van Limburg en Zuidoost-Brabant. Wij zijn gevestigd in Echt en hebben als totaalleverancier alles in huis voor uw automatencatering: frisdrank-, vers- en zoetwaren, soep en koffie; zowel apparatuur als bijbehorende ingrediënten en navullingen. Uw voordelen van automatencatering zijn:

  • 24-uurs beschikbaarheid van warme en gekoelde dranken, vers- en zoetwaren;
  • uitgebreide keuze uit sterke en bekende A-merken;
  • controleerbaar verbruik (producten worden enkel tegen betaling uitgegeven);
  • u bepaalt samen met ons het assortiment en de inworpbedragen;

en...

  • automatencatering is te allen tijde goedkoper dan een bemande kantinevoorziening.

Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en leveren wij koffie- en vendingautomaten in heel Nederland; Coffee Fresh Beaumont levert in Limburg en Zuidoost-Brabant.

Welke automaten leveren wij?
  • Cup-a-Soup automaten
  • frisdrankautomaten
  • koffieautomaten
  • vers- en zoetwarenautomaten
  • waterkoelers
Unieke 4 uurs technische service

Wij hebben een uniek 4 uurs technische service concept. Vanwege de centrale ligging van ons bedrijf in Echt, in het midden van de provincie Limburg, zijn de afstanden naar onze klanten klein waardoor we u binnen 4 kantooruren na melding van dienst zijn ingeval van een (technische) storing. Daarnaast zijn we een kleine en compacte organisatie met korte lijnen waardoor we snel en accuraat kunnen schakelen. Onze technische dienst bestaat uit eigen vakkundig personeel. Ook andere medewerkers die u regelmatig kunt tegenkomen zijn onze eigen routebezorgers. Deze bezorgen uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis.

Unieke Full Operating Service

Een groot voordeel van automatencatering is ontzorgen. Dit doen wij door middel van onze unieke Full Operating Service. Wij maken de apparatuur periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. De werkzaamheden worden uitgevoerd door eigen operators. Omdat MVO en duurzaamheid belangrijke plekken innemen in onze bedrijfsvoering, dragen wij ons steentje bij aan Social Return. Desgewenst zetten wij voor onze Full Operating Service medewerkers in van SW-bedrijven.

Vers- en zoetwarenautomaat huren

Kiest u enkel voor de losse vendingapparatuur en verzorgt u deze apparatuur in eigen beheer, dan kunt u deze apparatuur bij ons huren tegen aantrekkelijke tarieven per maand. Hierin zijn de technische service en het onderhoud inbegrepen. Het uitgebreide assortiment frisdrank, vers- en zoetwaren wordt door ons geleverd.

Welke bedrijven gingen u voor? Bekijk alle ambassadeurs »