Automatenleverancier Limburg

Als u op zoek bent naar een (warme) dranken-, frisdrank-, soep- of vers- en zoetwarenautomaat en is uw bedrijf, kantoor of instelling gevestigd in Limburg? Dan is Coffee Fresh Beaumont voor u de beste partner. Naast een uitgebreid assortiment aan frisdrank- en vers- en zoetwarenautomaten (ook wel spiraalautomaten en vendingautomaten genoemd) leveren wij voor al onze automaten ook de bijbehorende ingrediënten en toebehoren.

Wat maakt ons uniek?

Wij onderscheiden ons met een uniek 4 uurs technische service concept. Binnen 4 kantooruren na melding lossen wij eventuele storingen aan uw apparatuur voor u op. Om u volledig te ontzorgen hebben wij een Full Operating Service concept. U drinkt uw beker soep of blikje frisdrank, kopje koffie of thee, eet uw broodje of snack en wij doen voor u de rest. Onze eigen ethousiaste en gedreven operators komen periodiek bij u langs om uw apparatuur bij te vullen, schoon te maken en uw voorraad bij te houden.

Regionale functie

Onze regionale functie heeft voor u meerdere voordelen. Door onze ligging in Echt op industrieterrein de Berk, direct gelegen aan de A2, zijn de afstanden en lijnen naar onze klanten kort wat ons in staat stelt u met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept razendsnel van dienst te zijn. Wij beschikken over een vakkundige en goed geoutilleerde technische dienst in eigen beheer. Daarnaast worden bestellingen van uw ingrediënten en overige producten altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door onze eigen routebezorgers en...spreken wij uw taal. Met het eigen Coffee Fresh concept heeft de Coffee Fresh groep  een landelijke dekking waardoor we in heel Nederland vending- en koffieautomaten leveren, plaatsen en onderhouden. In onze showroom, de grootste van Limburg, bent u van harte welkom om verschillende automaten te bekijken, te testen en onze koffiemelanges te proeven. Tevens vertellen wij u graag meer over ons bedrijf en de mogelijkheden.

Automaten huren of kopen

Voor de complete drank- en vendingvoorziening voor uw bedrijf of instelling kunt u bij ons automaten huren voor een aantrekkelijk tarief per maand. In de huur is onze unieke 4 uurs technische service inbegrepen. Kopen van koffieautomaten is ook mogelijk, indien van toepassing ontvangt u een aantrekkelijke  inruilkorting op uw bestaande apparatuur.

Gratis proefplaatsing

Om vast te stellen welke koffiemachine het beste bij uw bedrijfssituatie past, kunt u een proefplaatsing aanvragen. Een proefplaatsing is gratis, u betaalt enkel de verbruikte ingrediënten en u wordt volledig ondersteund door onze technische dienst. Klik hier om een proefplaatsing aan te vragen.