Bedrijfskoffie Limburg

Voor de lekkerste bedrijfskoffie uit Limburg uit de beste koffiemachines bent u bij Coffee Fresh Beaumont uit Echt aan het juiste adres. Reeds meer dan 50 jaar zijn wij gespecialiseerd in koffiemachines voor bedrijven en instellingen in geheel Limburg en Zuidoost-Brabant. Onze koffiemachines zijn betrouwbaar en hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. In ons assortiment hebben wij koffiemachines met alle zetmethoden: espresso bonen, fresh brew en instant/vriesdroog. Zowel voor kleine bedrijven vanaf 5 medewerkers als voor organisaties met 200 medewerkers of meer, hebben wij geschikte koffieapparatuur.

Productontwikkeling / kwaliteit

Wij staan voor de kwaliteit van onze koffieautomaten en de smaak van onze koffie. Hiertoe voeren wij regelmatig intensief overleg met onze Nederlandse fabrikant. Dit heeft als resultaat dat onze automaten voortdurend worden verbeterd en worden aangepast aan de veranderende ontwikkelingen op de markt en wensen van onze gebruikers. Dit is een continue proces. Daarnaast houden wij regelmatig smaaktesten om de kwaliteit van onze koffie te monitoren en indien nodig verder te perfectioneren. Het is een bewuste keuze om een intensieve samenwerking met een Nederlandse fabrikant aan te gaan. Immers, we spreken elkaars taal, begrijpen elkaar volledig en de lijnen en levertijden zijn kort. Coffee Fresh Beaumont is de koffieautomaten specialist en levert de beste automaten tegen de beste service.

Waar maken wij voor u het verschil?

Ons bedrijf is gevestigd in Echt, op industrieterrein De Berk, direct gelegen aan de A2. De afstanden naar onze klanten zijn derhalve niet groot. Hierdoor onderscheiden wij ons met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met eigen, vakkundige en goed geoutilleerde technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door eigen routebezorgers.

Unieke Full Service Operating

Wij hebben een uniek Full Operating Service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de koffiemachines (en overige automaten) periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U geniet van een lekker kopje, wij doen voor u de rest. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en leveren en plaatsen we koffie- en vendingautomaten in heel Nederland.

Koffiemachines huren of kopen

U kunt bij ons koffiemachines huren voor een aantrekkelijk tarief per maand. Bij huur is altijd inclusief onze unieke 4 uurs technische service. Kopen van koffiemachines is ook mogelijk. Desgewenst ontvangt u een interessante inruilkorting als u uw bestaande koffieapparatuur inruilt. Bij koop kunt u kiezen voor een technische service en onderhoudsovereenkomst.

Wat anderen van ons vinden