De beste koffie van Limburg

De beste koffie van Limburg komt van Coffee Fresh Beaumont uit Echt. Ons bedrijf bestaat ruim 50 jaar en beschikt over veel kennis en ervaring in uw regio. Wij zijn gespecialiseerd in koffiemachines met de beste koffie van Limburg. Niet alleen onze bonen koffie wordt hoog gewaardeerd, ook onze fresh brew en instant koffie vinden gretig aftrek bij onze klanten. Wij tonen aan dat koffie uit koffieautomaten echt lekker is en zijn hiermee dé specialist van Limburg en Zuidoost-Brabant. Onze koffie wordt grotendeels gebrand van 100% Arabica koffiebonen omdat algemeen aangenomen wordt dat van deze bonen de beste en lekkerste koffie wordt gemaakt. Maar, laat u verrassen...ook onze koffie met een melangering van Arabica en Robusta bonen is echt zeer smaakvol.

Koffiemachines voor bedrijven en instellingen

Onze klanten zijn bedrijven en instellingen, die gevestigd zijn in Limburg en Zuidoost-Brabant. Wij leveren koffiemachines, koffie en andere ingrediënten aan zowel kleine organisaties vanaf 5 medewerkers als bedrijven met 200 medewerkers of meer. Voor elke type bedrijf of organisatie hebben wij geschikte koffiemachines met de beste en lekkerste koffie.

De beste service van Limburg

Wij leveren ook de beste technische service. Ons unieke 4 uurs technisch service concept garandeert u dat u razendsnel wordt geholpen bij eventuele storingen aan uw koffieapparatuur. Voor dit hoge serviceniveau betaalt u niets extra's. Als extra service kunt u gebruik maken van onze Full Operating Service waarbij u geheel ontzorgd wordt. U en uw medewerkers genieten dagelijks van de beste koffie van Limburg en andere smaakvolle warme dranken en wij doen de rest. Dit betekent het schoonmaken en bijvullen van de koffieautomaten en het voorraadbeheer. Nog lekkerder kunnen we het voor u niet maken, wel gemakkelijker.

Totaalleverancier Limburg

Naast koffiemachines zijn wij ook gespecialiseerd in overige drank- en vending (spiraal)automaten. Als totaalleverancier leveren wij ook:

  • Cup-a-Soup automaten
  • frisdrankautomaten
  • vers- en zoetwarenautomaten (spiraalautomaten, vendingautomaten)
  • waterkoelers