Betaalbare koffieautomaten Limburg

Coffee Fresh Beaumont, gevestigd in Echt, levert betaalbare en betrouwbare koffieautomaten aan bedrijven en instellingen in geheel Limburg en Zuidoost-Brabant. Onze koffieautomaten zijn van overwegend Nederlandse makelij en hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Wij leveren koffiemachines in alle zetsystemen: instant/vriesdroog, fresh brew en verse espresso bonen. Zowel voor kleine organisaties vanaf 5 medewerkers als bedrijven met 200 medewerkers of meer, hebben wij geschikte koffieapparatuur.

Limburgse totaalleverancier

Als totaalleverancier zijn wij ook gespecialiseerd in:

  • Cup-a-Soup automaten
  • frisdrankautomaten
  • vers- en zoetwarenautomaten
  • waterkoelers

 

Waar maken wij voor u het verschil?

Omdat wij gevestigd zijn in Echt, aan de Ohmweg 6, direct gelegen aan de A2, zijn de afstanden naar onze klanten kort. Hierdoor onderscheiden wij ons met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met eigen, vakkundige en goed opgeleide technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door eigen routebezorgers. Tevens hebben wij een unieke Full Operating Service waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de apparatuur periodiek voor u schoon, vullen het bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U hoeft alleen maar te drinken, wij doen voor u de rest. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en levert betaalbare koffieautomaten in heel Nederland.

Koffieautomaten kopen of huren

Bij ons kunt u refurbished koffieautomaten kopen. Desgewenst ontvangt u een interessante inruilkorting als u uw bestaande koffiemachine inruilt. Huren tegen een aantrekkelijk bedrag per maand is ook mogelijk. Bij huur is onze unieke 4 uurs technische service altijd inbegrepen.