Bonen koffie op het werk

Met zo’n 145 liter koffie per jaar horen Nederlanders tot de “enthousiaste koffiedrinkers”. Volgens bronnen is 79% van de Nederlanders een regelmatige koffiedrinker. Van hen drinkt 35% de koffie helemaal zwart, 53% voegt er melk aan toe en 43% drinkt de koffie zoet gemaakt.

Lekkere bonen koffie op het werk is belangrijk

Dat koffie belangrijk is op de werkvloer blijkt uit onderzoek. Maar liefst de helft (49%) van de Nederlandse werknemers zegt met een goede kop koffie productiever te zijn in zijn of haar werk. Daarnaast geeft 58% aan met een kwalitatief goede kop koffie meer plezier te ervaren in het werk. 58% zegt niet zonder koffie op het werk te kunnen. 72% van de werkende Nederlanders drinkt koffie op de werkvloer. Op het werk wordt de koffiebeleving echter steeds belangrijk, evenals de "roep" om luxere koffieconcepten. Verse bonen koffie op het werk wordt dan ook steeds populairder.

Welke verse bonen koffiemachine is voor u het meest geschikt?

Coffee Fresh Beaumont biedt verschillende verse bonen koffiemachines en navullingen (ingrediënten etc.) Wilt u weten welke bonen koffiemachine het meest geschikt is voor u en uw collega’s? Maak dan gebruik van onze keuzehulp. Deze helpt u in
3 simpele stappen de juiste keuze te maken voor de lekkerste bonen koffie bij u op het werk.

Unieke 4 uurs technische service
  • unieke responstijd binnen 4 kantooruren na melding;
  • geen kosten voor voorrijden, arbeid en onderdelen;
  • gratis technische service en onderhoud bij huur van de apparatuur;
  • gratis vervangende (tijdelijke) voorziening indien eventuele uitval van uw apparatuur langer duurt dan 2 werkdagen;
  • uitstekend bereikbare telefonische technische helpdesk.
Unieke Full Operating Service

Als extra service hebben wij u een Full Operating concept waarbij u volledig ontzorgd wordt. Uw koffie- en andere apparatuur wordt periodiek schoongemaakt en bijgevuld. Daarnaast verzorgen wij voor u het voorraadbeheer zodat u zelf niets meer hoeft te bestellen. Lekkerder kunnen wij het voor u niet maken, wel gemakkelijker...

Social Return / MVO

Wij ontzorgen u volledig in eigen beheer met eigen medewerkers, zonder de tussenkomst van subcontractors. 

Over Coffee Fresh

De Coffee Fresh groep is een groep van in totaal 5 zelfstandige Nederlandse koffie- en vendingspecialisten. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk breed georiënteerd en voorziet in een eigen exclusieve lijn warme dranken- en andere vendingautomaten en een compleet en exclusief assortiment ingrediënten in onze webshop zoals: koffie, suiker(sticks), melk, creamer(sticks), topping, cacao, thee, soep, frisdrank, vers- en zoetwaren, bekers en overige disposables etc.

Kies uw verse bonen koffiemachine

  • Totaalleverancier
  • Unieke 4 uurs technische service
  • Unieke Full Operating Service
  • Telefonische technische helpdesk - 0475 - 41 01 96