Bonen koffiemachines Limburg

Coffee Fresh Beaumont, gevestigd in Echt, heeft professionele en betrouwbare espresso bonen koffiemachines voor bedrijven, kantoren en instellingen in Limburg en Zuidoost-Brabant. Onze koffiemachines zijn van Nederlands fabrikaat en hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Met onze espresso bonen koffiemachines spelen we in op de huidige trend: de roep om bonen koffie en meer koffiebeleving, niet alleen in de thuissituatie, maar ook op het werk. Wij leveren espresso bonen koffiemachines aan zowel kleine organisaties vanaf 5 medewerkers als bedrijven met 200 medewerkers of meer. Wilt u weten welke espresso bonen koffieautomaat het beste past bij de situatie van uw bedrijf? Klik hier voor de Keuzehulp. In 3 stappen selecteert deze de voor u meest geschikte espresso bonen koffiemachine(s).

Fairtrade / MVO

Wij hebben we veel aandacht voor MVO in onze bedrijfsvoering (Fairtrade producten, milieuvriendelijke koffiebranderij, energiezuinige en intelligente koffieautomaten). 

Waar maken wij voor u het verschil?

Omdat wij gevestigd zijn in Echt, direct gelegen aan de A2, zijn de afstanden naar onze klanten in Limburg niet groot. Hierdoor onderscheiden wij ons met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met eigen, vakkundige technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door eigen routebezorgers. Met onze unieke 
Full Operating Service ontzorgen wij u volledig. Wij maken de apparatuur periodiek voor u schoon, vullen bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. Lekkerder kunnen wij het voor u niet maken, wel gemakkelijker. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georganiseerd en leveren en plaatsen we espresso bonen koffiemachines in heel Nederland.

Bonen koffiemachines huren of kopen

U kunt bij ons espresso bonen koffiemachines huren. Huur is inclusief onze unieke 4 uurs technische service. Als u de voorkeur heeft voor koop, dan ontvangt u desgewenst een interessante korting bij inruil van uw bestaande koffiemachine. Bij koop kunt u kiezen voor een technische serviceovereenkomst met onze unieke 4 uurs service waarbij u voor een vast bedrag per jaar geen bijkomende kosten heeft voor het voorrijden, arbeid en eventuele onderdelen.

Offerte aanvraag bonen koffiemachine

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •