Broodjesautomaten Limburg

Coffee Fresh Beaumont in Echt heeft een uitgebreid assortiment met de lekkerste broodjes op het werk. Hiervoor werken we samen met The Bread Office; een eigentijds merk dat staat voor goede kwaliteit, een uitstekende smaak en een merk dat veel aandacht heeft voor de wereld om ons heen. Zo streeft men bijvoorbeeld naar zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en gebruik van vlees van dieren die een “goed” leven hebben gehad. The Bread Office TBO gebruikt voor haar producten verse en kwalitatief goede ingrediënten en stopt ze in de juiste verhouding in de receptuur. Dat doet men met in achtneming van haar duurzaamheidsbeleid. Wij zijn tevens leverancier van bijbehorende verswarenautomaten. Deze worden ook wel spiraalautomaten genoemd. Uw voordelen van een verswarenautomaat zijn:

  • 24-uurs beschikbaarheid van gekoelde zuivel dranken, vers- en zoetwaren;
  • uitgebreide keuze uit sterke en bekende A-merken;
  • controleerbaar verbruik (producten worden enkel tegen betaling uitgegeven);
  • u bepaalt samen met ons het assortiment en de inworpbedragen.

Welke verswarenautomaat past het beste bij uw bedrijfssituatie? Maak hiervoor gebruik van onze handige Keuzehulp.

Totaalleverancier Limburg

Als Limburgse totaalleverancier adviseren wij u ook graag over:

Waarom is Coffee Fresh Beaumont voor u de beste partner?

Omdat wij gevestigd zijn in Echt, centraal gelegen in de provincie Limburg, zijn de afstanden naar onze klanten klein waardoor we u snel van dienst zijn met onze unieke 4 uurs technische service. Daarnaast zijn we een kleine en compacte organisatie met korte lijnen waardoor we snel en accuraat kunnen schakelen. Onze technische dienst bestaat uit eigen, vakkundig personeel. Ook andere medewerkers die u regelmatig kunt tegenkomen zijn onze eigen routebezorgers. Deze bezorgen uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis. Met ons unieke Full Operating Service concept  wordt u volledig ontzorgd. Wij vullen de automaten periodiek voor u bij en zorgen voor het voorraadbeheer. Eenvoudiger kunnen we het niet voor u maken. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en leveren en plaatsen we verswarenautomaten en overige automaten in heel Nederland.

Broodjesautomaat huren

U kunt bij ons een broodjesautomaat huren tegen een aantrekkelijk bedrag per maand. Hierin zijn de technische service en het onderhoud inbegrepen. Wij leveren een uitgebreid assortiment vers- en zoetwaren en zuivelproducten. Het assortiment en de inworpbedragen in de spiraalautomaten stelt u zelf samen in overleg met  ons.