De beste koffieautomaat op het werk

Coffee Fresh Beaumont uit Echt levert in Limburg en Zuidoost-Brabant de beste koffieautomaten op werk. Het familiebedrijf beschikt over meer dan 50 jaar ervaring en is dé koffieautomaten specialist van Limburg. In ons leveringsprogramma hebben wij betrouwbare koffieautomaten met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding voor bedrijven, instellingen en kantoren die gevestigd zijn in Limburg en Zuidoost-Brabant. Alle zetsystemen zijn beschikbaar: espresso bonen, fresh brew en instant/vriesdroog; en voor elke bedrijfsgrootte hebben wij geschikte koffieautomaten; voor kleine bedrijven vanaf 5 medewerkers tot middelgrote en grote organisaties vanaf 100 medewerkers of meer.

Kwaliteit / productontwikkeling

Wij hebben gekozen voor koffieautomaten van overwegend Nederlandse bodem. Omdat wij staan voor de kwaliteit van onze machines en de smaak van onze koffie, voeren wij regelmatig intensief overleg met onze fabrikant. Dit heeft als resultaat dat onze koffiemachines voortdurend worden aangepast aan de veranderende ontwikkelingen in de markt en wensen van onze gebruikers. Dit is een continue proces. Daarnaast houden wij regelmatig smaaktesten om de kwaliteit van de koffie uit onze koffieautomaten te monitoren en indien nodig verder te perfectioneren. Het is een bewuste keuze om een intensieve samenwerking met een Nederlandse fabrikant aan te gaan. Immers, we spreken elkaars taal, begrijpen elkaar volledig en de lijnen en levertijden zijn kort. Coffee Fresh Beaumont is een echte specialist en wil de beste zijn van Limburg met de beste koffieautomaten.

Waar maken wij voor u het verschil?

Wij zijn gevestigd aan de Ohmweg 6 in Echt op industrieterrein De Berk, direct gelegen aan de A2. Hierdoor zijn de afstanden naar onze klanten niet groot. Wij maken voor u het verschil met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met een eigen, vakkundige en goed geoutilleerde technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door onze eigen routebezorgers; u ziet dus altijd een bekend gezicht. Wij voeren regelmatig overleg met onze ambassadeurs. Waarmee en hoe kunnen we het nog beter doen?

Unieke Full Operating Service

Wij hebben een uniek Full Operating Service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de koffieautomaten (en overige automaten) periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U geniet van een lekker kopje koffie, wij doen voor u de rest. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en leveren en plaatsen we koffieautomaten in heel Nederland.

Koffieautomaten kopen of huren

U kunt bij ons koffieautomaten kopen. Indien van toepassing ontvangt u een aantrekkelijke inruilkorting op uw bestaande koffieautoma(a)t(en). Bij koop kunt u kiezen voor een technische service- en onderhoudsovereenkomst. Huren tegen een aantrekkelijk tarief per maand is ook mogelijk. Huur is altijd inclusief onze unieke 4 uurs technische service. U betaal niets extra's voor het voorrijden, de arbeid en eventuele onderdelen.

Totaalleverancier

Coffee Fresh Beaumont is dé Limburgse totaalleverancier. Wij leveren niet alleen koffieautomaten, ook voor Cup-a-Soup automaten, frisdrankautomaten en vers- en zoetwarenautomaten (ook wel vending machines en spiraalautomaten genoemd) kunt u bij ons terecht. Ook voor deze automaten leveren wij een uitgebreid assortiment ingrediënten en toebehoren. Daarnaast onderhouden wij deze automaten met onze unieke 4 uurs technische service en, indien gewenst, Full Operating Service.

  • Totaalleverancier
  • Unieke 4 uurs technische service
  • 50 jaar kennis en ervaring in uw regio