De beste koffieautomaten leverancier

De beste koffieautomaten leverancier van Limburg is Coffee Fresh Beaumont uit Echt. Het familiebedrijf startte 50 jaar geleden en is in de jaren uitgegroeid tot dé koffieautomaten specialist van Limburg. Wij leveren professionele en betrouwbare koffieautomaten met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding aan bedrijven en instellingen in geheel Limburg en Zuidoost-Brabant. Ons programma koffiemachines bevat machines in alle zetsystemen: espresso bonen, fresh brew en instant/vriesdroog. Zowel voor kleine bedrijven vanaf 5 medewerkers tot organisaties met 200 medewerkers of meer, hebben wij geschikte koffieautomaten.

Productontwikkeling / kwaliteit

Wij leveren koffiemachines van overwegend Nederlandse makelij. Omdat wij staan voor de kwaliteit van onze automaten en de smaak van onze koffie, voeren wij regelmatig intensief overleg met onze fabrikant. Dit heeft als resultaat dat onze koffieautomaten voortdurend worden aangepast aan de veranderende ontwikkelingen in de markt en wensen van onze gebruikers. Dit is een continue proces. Daarnaast houden wij regelmatig smaaktesten om de kwaliteit van de koffie die de koffieapparatuur produceert te monitoren en indien nodig verder te perfectioneren. Het is een bewuste keuze om een intensieve samenwerking met een Nederlandse fabrikant aan te gaan. Immers, we spreken elkaars taal, begrijpen elkaar volledig en de lijnen en levertijden zijn kort. Wij zijn dé koffieautomaten specialist en willen de beste leverancier zijn in de markt met de beste koffieautomaten.

Waar maken wij voor u het verschil?

Wij zijn gevestigd in Echt, aan de Ohmweg 6 (industrieterrein De Berk), direct gelegen aan de A2. Hierdoor zijn de afstanden niet groot. Wij maken voor u het verschil met ons unieke
4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met een eigen, vakkundige en goed geoutilleerde technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door onze eigen routebezorgers; u ziet dus altijd een bekend gezicht.

Unieke Full Operating Service

Wij hebben een uniek Full Operating Service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de koffieautomaten (en overige automaten) periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U geniet van een lekker kopje, wij doen voor u de rest. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en levert koffieautomaten in heel Nederland.

Koffieautomaten huren of kopen

U kunt bij ons koffieautomaten huren voor een aantrekkelijk tarief per maand. Huur is inclusief onze unieke 4 uurs technische service. U betaalt niets extra's voor het voorrijden, de arbeid en eventuele onderdelen. Kopen van koffiemachines is ook mogelijk. Desgewenst ontvangt u een interessante korting bij inruil van uw bestaande koffieapparatuur. Bij koop kunt u kiezen voor een technische service- en onderhoudsovereenkomst.