De beste koffieautomaten op de zaak in Limburg

Coffee Fresh Beaumont uit Echt levert in Limburg en Zuidoost-Brabant de beste koffieautomaten op de zaak. Ons familiebedrijf beschikt over meer dan 50 jaar ervaring en is dé koffieautomaten specialist van Limburg. In ons leveringsprogramma hebben wij betrouwbare koffieautomaten met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding voor bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in Limburg en Zuidoost-Brabant. Alle zetmethoden zijn beschikbaar: espresso bonen, fresh brew en instant/vriesdroog. Voor elke bedrijfsgrootte hebben wij geschikte koffieautomaten; voor kleine bedrijven vanaf 5 medewerkers tot middelgrote en grote organisaties vanaf 100 medewerkers of meer.

Kwaliteit / productontwikkeling

Wij hebben ervoor gekozen om een intensieve samenwerking aan te gaan met een Nederlandse fabrikant van koffieautomaten. Omdat wij staan voor de kwaliteit van onze automaten en de smaak van onze koffie, voeren wij regelmatig intensief overleg met onze fabrikant. Dit heeft als resultaat dat onze koffieautomaten voortdurend worden aangepast aan de veranderende ontwikkelingen in de markt en wensen van onze gebruikers. Dit is een continue proces. Daarnaast houden wij regelmatig smaaktesten om de kwaliteit van de koffie die onze koffieautomaten bereiden te monitoren en indien nodig verder te verbeteren. Het is een bewuste keuze om een samenwerking met een Nederlandse fabrikant aan te gaan. Immers, we spreken elkaars taal, begrijpen elkaar volledig en de lijnen en levertijden zijn kort. Wij zijn een echte specialist en willen de beste zijn in de markt met de beste koffieautomaten.

Waar maken wij voor u het verschil?

Wij zijn gevestigd aan de Ohmweg 6 in Echt op industrieterrein De Berk, direct gelegen aan de A2. Hierdoor zijn de afstanden naar onze klanten in Limburg niet groot. Wij maken voor u het verschil met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met een eigen, vakkundige en goed opgeleide technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door onze eigen routebezorgers; u ziet dus altijd een bekend gezicht. Daarnaast voeren wij regelmatig overleg met onze ambassadeurs. Hoe kunnen we het nog beter doen?

Unieke Full Operating Service

Wij hebben een uniek Full Operating Service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de koffieautomaten (en overige automaten) periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U geniet van een lekker kopje koffie, wij doen voor u de rest. Wij zijn onderdeel van de Coffee Fresh groep en leveren en plaatsen we koffieautomaten in heel Nederland.

Koffiemachines kopen of huren

U kunt bij ons koffiemachines kopen. Indien van toepassing ontvangt u een aantrekkelijke inruilkorting op uw bestaande koffiemachine(s). Bij koop kunt u kiezen voor een technische service- en onderhoudsovereenkomst. Huren tegen een aantrekkelijk tarief per maand is ook mogelijk. Huur is altijd inclusief onze unieke 4 uurs technische service. U betaal niets extra's voor het voorrijden, de arbeid en eventuele onderdelen.

Totaalleverancier

Wij zijn dé totaalleverancier. Wij leveren niet alleen koffieautomaten, ook voor Cup-a-Soup automaten, frisdrankautomaten en vers- en zoetwarenautomaten (ook wel vending machines en spiraalautomaten genoemd) kunt u bij ons terecht. Ook voor deze automaten leveren wij een uitgebreid assortiment ingrediënten en toebehoren. Daarnaast onderhouden wij ook deze automaten met onze unieke 4 uurs technische service.

  • Totaalleverancier
  • Unieke 4 uurs technische service
  • 50 jaar kennis en ervaring in uw regio