De beste koffiebeleving op de zaak

In de thuissituatie vindt reeds enkele jaren een verschuiving plaats naar "luxere" koffieconcepten. Koffiebeleving wordt steeds belangrijker. Ook op de werkvloer is deze trend steeds duidelijker zichtbaar. Werd koffie vroeger louter gedronken, tegenwoordig neemt men steeds meer de tijd voor een kop koffie om er bewust van te kunnen genieten. De beleving om het koffiedrinken heen wint steeds meer aan importantie. Geur, uiterlijk, de wijze van serveren van de koffie en het uiterlijk van koffiemachines spelen een steeds belangrijker rol.

Coffee Fresh Beaumont, gevestigd in Echt, speelt hierop in met betrouwbare koffiemachines met een moderne en exclusieve uitstraling voor de beste koffiebeleving op het werk. Ons leveringsprogramma kent niet alleen verse espresso bonen koffiemachines, maar ook leveren wij koffiemachines in de zetsystemen instant/vriesdroog en fresh brew. Zowel voor kleine bedrijven vanaf 5 medewerkers als voor organisaties met 200 medewerkers of meer, hebben wij geschikte koffieapparatuur.

Productontwikkeling / kwaliteit

Wij leveren koffiemachines van overwegend Nederlandse makelij. Dit is een bewuste keuze. Omdat wij staan voor de kwaliteit en uitstraling van onze machines en de smaak van onze koffie, voeren wij regelmatig intensief overleg met onze fabrikant. Dit heeft als resultaat dat onze koffiemachines voortdurend worden verbeterd en worden aangepast aan de veranderende ontwikkelingen uit de markt en de wensen m.b.t. de koffiebeleving van onze gebruikers. Dit is een continue proces. Daarnaast houden wij regelmatig smaak- en belevingstesten om de kwaliteit van de koffie die onze koffieapparatuur bereidt te monitoren en indien nodig verder te perfectioneren. Het is een bewuste keuze om een intensieve samenwerking met een Nederlandse fabrikant aan te gaan. Immers, we spreken elkaars taal, begrijpen elkaar volledig en de lijnen en levertijden zijn kort. Wij zijn de koffieautomaten specialist en willen de beste zijn van Limburg en Zuidoost-Brabant.

Waar maken wij voor u het verschil?

Omdat wij gevestigd zijn in Echt, aan de Ohmweg 6, direct gelegen aan de A2, zijn de afstanden naar onze klanten kort. Hierdoor onderscheiden wij ons met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met eigen, vakkundige en goed geoutilleerde technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door onze eigen routebezorgers, u ziet dus altijd een bekend gezicht.

Unieke Full Service Operating

Wij hebben een uniek Full Operating Service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de koffieautomaten (en overige automaten) periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U geniet van een lekker kopje, wij doen voor u de rest. Als lid van de landelijke Coffee Fresh groep leveren en plaatsen we koffie- en overige vendingautomaten in heel Nederland.

Koffiemachines huren of kopen

U kunt bij ons koffiemachines huren voor een aantrekkelijk tarief per maand. Bij huur is altijd inclusief onze unieke 4 uurs technische service. Kopen van koffiemachines is ook mogelijk. Desgewenst ontvangt u een aantrekkelijke korting bij inruil van uw bestaande koffieapparatuur. Bij koop heeft u de keuze voor een aanvullende technische service- en onderhoudsovereenkomst.