De beste koffiebonen van Limburg

De beste koffiebonen van Limburg komen van Coffee Fresh Beaumont uit Echt. Ons familiebedrijf beschikt over meer dan 50 jaar kennis en ervaring in uw regio. Wij zijn gespecialiseerd in de beste espresso koffiemachines en de beste koffiebonen van Limburg. Niet alleen onze koffiebonen worden hoog gewaardeerd, ook onze fresh brew en instant koffie vinden gretig aftrek bij onze klanten. Wij tonen aan dat koffiebonen uit espresso bonen machines echt lekker is en wij zijn hiermee dé specialist van Limburg en Zuidoost-Nederland. Vanzelfsprekend zijn onze koffiebonen 100% Arabica koffiebonen omdat algemeen aangenomen wordt dat van deze bonen de beste en lekkerste koffie wordt gemaakt. Maar, laat u verrassen...ook onze melangering van 100% Arabica en Robusta koffiebonen is echt lekker.

Koffiemachines voor bedrijven en instellingen

Tot onze klantenkring horen bedrijven en instellingen, die gevestigd zijn in Limburg en Zuidoost-Brabant. Wij leveren espresso bonen machines, koffie en overige ingrediënten zowel aan kleine organisaties vanaf 5 medewerkers als aan bedrijven met 200 medewerkers of meer. Voor elke type bedrijf of organisatie hebben wij geschikte espresso bonen machines met de beste bonen koffie.

Totaalleverancier Limburg

Naast koffiemachines zijn wij ook gespecialiseerd in overige drank- en vending (spiraal)automaten. Als totaalleverancier leveren wij ook:

  • Cup-a-Soup automaten
  • frisdrankautomaten
  • vers- en zoet warenautomaten (ook wel spiraalautomaten en vending machines genoemd)
  • waterkoelersen zoetwarenautomaten (ook wel vending machines en spiraalautomaten genoemd)

Uw voordelen:

  • 1 contractpartner en aanspreekpunt voor uw complete warme dranken- en vendingvoorziening
  • in de frisdrank- en vendingautomaten een ruim assortiment sterke en bekende A-merken
  • door betaalde uitgifte van frisdrank en vers- en zoetwaren controleerbaar verbruik

Wat anderen van ons vinden