De beste koffieconcepten: Coffee Fresh

Coffee Fresh heeft de beste koffieconcepten voor uw bedrijf, kantoor, instelling of school. Wij beschikken over meer dan 50 jaar ervaring met koffieconcepten en zijn dé koffieautomaten specialist van Nederland. Ons leveringsprogramma bestaat uit professionele en betrouwbare koffieautomaten met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Kiest u voor de beleving van verse bonen, de smaak van fresh brew koffie of het gemak van instant koffie? Wij hebben voor elk wat wils en voor elke bedrijfsgrootte hebben wij geschikte koffieautomaten; voor kleine bedrijven vanaf 5 medewerkers tot middelgrote en grote organisaties van 200 medewerkers of meer.

Kwaliteit / productontwikkeling

Wij hebben ervoor gekozen om een intensieve samenwerking aan te gaan met een Nederlandse fabrikant van koffieautomaten. Omdat wij staan voor de kwaliteit van onze automaten en de smaak van onze koffie, voeren wij regelmatig intensief overleg met onze fabrikant. Dit heeft als resultaat dat onze koffieautomaten voortdurend worden aangepast aan de veranderende ontwikkelingen in de markt en wensen van onze gebruikers. Dit is een continue proces. Daarnaast houden wij regelmatig smaaktesten om de kwaliteit van de koffie die onze koffieautomaten bereiden te monitoren en indien nodig verder te verbeteren. Het is een bewuste keuze om een samenwerking met een Nederlandse fabrikant aan te gaan. Immers, we spreken elkaars taal, begrijpen elkaar volledig en de lijnen en levertijden zijn kort. Wij zijn een echte specialist en willen de beste zijn van Nederland met de beste koffieautomaten.

Waar maken wij voor u het verschil?

Coffee Fresh heeft 5 vestigingen in Nederland waarmee we altijd bij u in de buurt aanwezig zijn. De afstanden naar onze klanten zijn kort. Wij maken voor u het verschil met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met een eigen, vakkundige en goed geoutilleerde technische dienst. Daarnaast kunt u uw  ingrediënten en toebehoren gemakkelijk en snel bestellen via onze webshop en wordt uw bestelling altijd binnen 1 tot 2 werkdagen bij u aan huis bezorgd door onze eigen routebezorgers; u ziet dus vaak een bekend gezicht. Daarnaast voeren wij regelmatig overleg met onze ambassadeurs. Hoe kunnen we het nog beter doen?

Unieke Full Operating Service

Wij hebben een uniek Full Operating Service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de koffieautomaten (en overige automaten) periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U geniet van een lekker kopje koffie, wij doen voor u de rest. Lekkerder kunnen we het voor u niet maken, wel gemakkelijker...

Koffiemachines kopen of huren

U kunt bij ons koffiemachines kopen. Indien van toepassing ontvangt u een aantrekkelijke inruilkorting op uw bestaande koffiemachine(s).
Bij koop kunt u kiezen voor een technische service- en onderhoudsovereenkomst. Huren tegen een aantrekkelijk tarief per maand is ook mogelijk. Huur is altijd inclusief onze unieke 4 uurs technische service. U betaal niets extra's voor het voorrijden, de arbeid en eventuele onderdelen.

Totaalleverancier

Coffee Fresh is de Nederlandse totaalleverancier. Wij leveren niet alleen koffieautomaten, ook voor Cup-a-Soup automaten, frisdrankautomaten en vers- en zoetwarenautomaten (ook wel vending machines en spiraalautomaten genoemd) kunt u bij ons terecht.
Ook voor deze automaten leveren wij een uitgebreid assortiment ingrediënten en toebehoren. Daarnaast onderhouden wij ook deze automaten met onze unieke 4 uurs technische service.

Waar moet ik zijn?

Coffee Fresh heeft 5 vestigingen in Nederland. Waar uw bedrijf of kantoor ook is gevestigd, Coffee Fresh is altijd bij u in de buurt.

Noord-/Oost- en Midden-Nederland: Coffee Fresh Westhoff
Achterhoek en Twente: Coffee Fresh Veda
Randstad: Coffee Fresh Holland
Zuidoost-Nederland: Coffee Fresh Beaumont
Zuidwest-Nederland: KoffiePartners

  • Totaalleverancier
  • Unieke 4 uurs technische service
  • Unieke Full Operating Service
  • Meer dan 50 jaar kennis en ervaring in uw regio