De beste koffiemachines

De beste koffiemachines van Limburg komen van Coffee Fresh Beaumont uit Echt. Wij zijn een familiebedrijf, beschikken over meer dan 50 jaar ervaring en zijn dé koffiemachine specialist van Limburg. Wij leveren betrouwbare koffiemachines met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding aan bedrijven en instellingen in geheel Limburg en Zuidoost-Brabant. In ons assortiment hebben wij koffiemachines in alle zetsystemen: espresso bonen, fresh brew en instant/vriesdroog. Zowel voor kleine bedrijven vanaf 5 medewerkers als organisaties met 200 medewerkers of meer, hebben wij geschikte koffiemachines.

Productontwikkeling / kwaliteit

Coffee Fresh Beaumont levert koffiemachines van overwegend Nederlandse makelij. Omdat wij staan voor de kwaliteit van onze automaten en de smaak van onze koffie, voeren wij regelmatig intensief overleg met onze fabrikant. Dit heeft als resultaat dat onze koffiemachines voortdurend worden aangepast aan de veranderende ontwikkelingen in de markt en wensen van onze gebruikers. Dit is een continue proces. Daarnaast houden wij regelmatig smaaktesten om de kwaliteit van de koffie die onze koffieapparatuur bereidt te monitoren en indien nodig verder te perfectioneren. Het is een bewuste keuze om een intensieve samenwerking met een Nederlandse fabrikant aan te gaan. Immers, we spreken elkaars taal, begrijpen elkaar volledig en de lijnen en levertijden zijn kort. Wij zijn de koffiemachines specialist en willen de beste zijn in de markt met de beste koffiemachines.

Waar maken wij voor u het verschil?

Wij zijn gevestigd in Echt, aan de Ohmweg 6 (industrieterrein De Berk), direct gelegen aan de A2. Hierdoor zijn de afstanden niet groot. Wij maken voor u het verschil met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met een eigen, vakkundige en goed geoutilleerde technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door onze eigen routebezorgers; u ziet dus altijd een bekend gezicht.

Unieke Full Operating Service

Wij hebben een uniek Full Operating Service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de koffiemachines (en overige automaten) periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U geniet van een lekker kopje koffie, wij doen voor u de rest. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en leveren en plaatsen we koffiemachines in heel Nederland.

Koffiemachines kopen of huren

U kunt bij ons koffiemachines kopen. Indien van toepassing ontvangt u een aantrekkelijke inruilkorting op uw bestaande koffieapparatuur. Bij koop kunt u kiezen voor een technische service- en onderhoudsovereenkomst. Huren tegen een aantrekkelijk tarief per maand is ook mogelijk. Huur is inclusief onze unieke 4 uurs technische service. U betaal niets extra's voor het voorrijden, de arbeid en eventuele onderdelen.