De lekkerste kop koffie op de zaak

Op de zaak wint echte koffiebeleving steeds meer terrein. Dit wordt ingegeven door de verschuiving naar "luxere" koffieconcepten in de thuissituatie. Op de zaak wil men een minimaal gelijkwaardige koffievoorziening als die men thuis gewend is. Werd koffie vroeger louter gedronken, tegenwoordig neemt men steeds meer de tijd voor een kop koffie om er bewust van te kunnen genieten. De beleving om het koffiedrinken heen wint steeds meer aan belangrijkheid. Uiterlijk, geur, de wijze van serveren van de koffie en het uiterlijk van koffiemachines spelen een steeds belangrijker rol.

Coffee Fresh Beaumont, gevestigd in Echt, beantwoordt deze trend met betrouwbare koffiemachines met een moderne en exclusieve uitstraling voor de beste koffiebeleving en de lekkerste kop koffie op de zaak. Is uw bedrijf of kantoor gevestigd in Limburg en Zuidoost-Brabant, dan zijn wij voor u dé beste partner. Ons leveringsprogramma kent niet alleen verse espresso bonen koffiemachines, maar ook leveren wij koffiemachines in de zetsystemen instant/vriesdroog en fresh brew. Zowel voor kleine bedrijven vanaf 5 medewerkers als voor organisaties met 200 medewerkers of meer, hebben wij geschikte koffieapparatuur. 

Productontwikkeling / kwaliteit

Onze koffiemachines zijn van overwegend Nederlandse makelij. Dit is een bewuste keuze. Omdat wij staan voor de kwaliteit en uitstraling van onze machines en de smaak van onze koffie, voeren wij regelmatig intensief overleg met onze fabrikant. Dit heeft als resultaat dat onze koffiemachines voortdurend worden verbeterd en worden aangepast aan de veranderende ontwikkelingen uit de markt en de wensen m.b.t. de koffiebeleving van onze gebruikers. Dit is een continue proces. Daarnaast houden wij regelmatig smaak- en belevingstesten om de kwaliteit van de koffie die onze koffieapparatuur bereidt te monitoren en indien nodig verder te perfectioneren. De voordelen van een intensieve samenwerking met een Nederlandse fabrikant zijn dat we elkaars taal spreken, elkaar volledig begrijpen en de lijnen en levertijden kort kunnen houden. Wij zijn dé koffieautomaten specialist en willen voor bedrijven en kantoren in Limburg en Zuidoost-Brabant de lekkerste kop koffie bereiden.

Waar maken wij voor u het verschil?

Door onze centrale ligging in Echt, direct gelegen aan de A2, zijn de afstanden naar onze klanten kort. Wij onderscheiden ons met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met eigen, vakkundige en goed opgeleide technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door onze eigen routebezorgers. Ons bedrijf maakt deel uit van de landelijke Coffee Fresh groep, waarmee we met ons eigen Coffee Fresh concept, koffieautomaten in heel Nederland leveren en plaatsen.

Unieke Full Service Operating

Wij hebben een unieke Full Operating Service waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de koffieautomaten (en overige automaten) periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U geniet van een lekker kopje, wij doen voor u de rest.

Koffiemachines huren of kopen

U kunt bij ons koffiemachines huren voor een aantrekkelijk tarief per maand. Bij huur is altijd inclusief onze unieke 4 uurs technische service. Kopen van koffiemachines is ook mogelijk. Desgewenst ontvangt u een interessante inruilkorting als u uw bestaande koffieapparatuur inruilt. Bij koop heeft u de keuze voor aanvullende technische service- en onderhoudsovereenkomst.

Offerte aanvraag voor de lekkerste kop koffie op de zaak

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •