Duurzame koffie Limburg

Als u op zoek bent naar duurzame koffie voor uw bedrijf of kantoor, dan is Coffee Fresh Beaumont in Echt voor u de beste partner. Ons familiebedrijf beschikt over meer dan 50 jaar kennis en ervaring in uw regio. Tot onze klantenkring behoren bedrijven, kantoren en instellingen, die gevestigd zijn in Limburg en Zuidoost-Brabant. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame koffie met verschillende keurmerken. Wij tonen aan dat duurzame koffie uit een koffiemachine echt lekker is en zijn hiermee dé specialist. Daarnaast bent u verantwoord bezig.

Welke duurzame koffie leveren wij?

Onze duurzame koffie is voorzien van het Fairtrade Max Havelaar, Rainforest Alliance of UTZ Certified keurmerk. Daarnaast leveren wij duurzame koffie van NESCAFÉ met NESCAFÉ Plan keurmerk. Wat zijn precies de verschillen tussen de keurmerken? Hier leggen we het u uit.

Overige duurzame producten

Als totaalleverancier leveren wij ook andere duurzame producten. Ons assortiment bestaat tevens uit:

Duurzame professionele koffiemachines

Wij leveren niet alleen duurzame koffie, ook zijn wij gespecialiseerd in de bijbehorende duurzame koffiemachines. Onze koffiemachines zijn uitgerust met V.I.P.S. (Veromatic Intelligent Power Saving). Dit is een zelf lerend energiebesparingssysteem dat constant de perioden bepaalt waarin de machine niet in werking is. Op deze tijden schakelt de koffieautomaat automatisch over naar de stand-by modus. Deze technologie kan zorgen voor een energiebesparing van tot 43%. Wij leveren zowel aan kleine organisaties vanaf 5 medewerkers als bedrijven met 200 medewerkers of meer. Voor elke type bedrijf of organisatie hebben wij geschikte koffiemachines die lekkere en duurzame koffie bereiden.

De beste service van Limburg

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de lekkerste duurzame koffie van Limburg, wij leveren ook de beste technische service. Ons unieke
4 uurs technisch service concept garandeert u dat u razendsnel wordt geholpen bij eventuele storingen aan uw koffieapparatuur. Voor dit hoge serviceniveau betaalt u niets extra's. Als extra service kunt u gebruik maken van onze unieke Full Operating Service waarbij u geheel ontzorgd wordt. U en uw medewerkers genieten dagelijks van onze lekkere duurzame koffie en andere smaakvolle warme dranken en wij doen de rest. Dit betekent het schoonmaken en bijvullen van de koffieautomaten en het voorraadbeheer. Nog lekkerder kunnen we het voor u niet maken, wel gemakkelijker.

Totaalleverancier

Naast koffieautomaten zijn wij ook gespecialiseerd in overige drank- en vending (spiraal)automaten:

  • Cup-a-Soup automaten
  • frisdrankautomaten
  • vers- en zoetwarenautomaten (spiraalautomaten, vendingautomaten)
  • waterkoelers

Uw voordelen:

  • 1 contractpartner en aanspreekpunt voor uw complete warme dranken- en vendingvoorziening
  • ruim assortiment sterke en bekende A-merken
  • door betaalde uitgifte controleerbaar verbruik