Een lekker kopje koffie begint bij de juiste match

De wereld van koffieautomaten is een specialistisch terrein met tal van mogelijkheden en wensen en behoeftes die voortdurend aan verandering onderhevig zijn. Coffee Fresh Beaumont uit Echt is dé koffieautomaten specialist en wij vinden dat wij aan de wens van elke klant moeten kunnen voldoen. Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen hebben wij per branche gekeken naar specifieke eisen, wensen en behoeftes.

Eisen, wensen en behoeften

Door onze kennis en ervaring hebben wij een goede kijk op de behoeftes binnen vele bedrijven, kantoren en instellingen in Limburg en Zuidoost-Brabant. Soms is het van belang dat er in hoog tempo tientallen kopjes koffie verzorgd kunnen worden, vooral in grote, gezamenlijke ruimtes waar veel mensen tegelijkertijd samenkomen. Op andere momenten wilt u bijvoorbeeld een lekkere cappuccino of espresso kunnen serveren die bijdraagt aan een gastvrije ontvangst van uw bezoekers. Coffee Fresh Beaumont heeft voor elk moment een prima oplossing en wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing voor uw situatie te komen. Tijdens een gesprek brengen wij uw eisen, wensen en behoeftes in kaart en stemmen daar de koffie- of drankenautomaat en de bijbehorende ingrediënten op af.
Doel: te komen tot de juiste match!

Productontwikkeling / kwaliteit

Onze koffiemachines zijn van overwegend Nederlandse makelij. Dit is een bewuste keuze. Omdat wij staan voor de kwaliteit en uitstraling van onze machines en de smaak van onze koffie, voeren wij regelmatig intensief overleg met onze fabrikant. Dit heeft als resultaat dat onze koffiemachines voortdurend worden verbeterd en worden aangepast aan de veranderende ontwikkelingen uit de markt en de wensen m.b.t. de koffiebeleving van onze gebruikers. Dit is een continue proces. Daarnaast houden wij regelmatig smaak- en belevingstesten om de kwaliteit van de koffie die onze koffieapparatuur bereidt te monitoren en indien nodig verder te perfectioneren. De voordelen van een intensieve samenwerking met een Nederlandse fabrikant zijn dat we elkaars taal spreken, elkaar volledig begrijpen en de lijnen en levertijden kort kunnen houden. Wij zijn dé koffieautomaten specialist en willen voor bedrijven en kantoren in Limburg en Zuidoost-Brabant de lekkerste kop koffie bereiden.

Waar maken wij voor u het verschil?

Wij zijn gevestigd zijn in Echt, direct gelegen aan de A2. Hierdoor zijn de afstanden naar onze klanten kort. Wij onderscheiden ons met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met eigen, vakkundige en goed geoutilleerde technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door onze eigen routebezorgers. Ons bedrijf is onderdeel van de landelijke Coffee Fresh groep, waarmee we met ons eigen Coffee Fresh concept, koffieautomaten in heel Nederland leveren en plaatsen.

Unieke Full Service Operating

Desgewenst bieden wij u unieke Full Operating Service aan, waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de koffieautomaten (en overige automaten) periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U geniet van een lekker kopje, wij doen voor u de rest. Lekkerder kunnen wij het voor u niet maken, wel gemakkelijker.

Koffiemachines huren of kopen

U kunt bij ons koffiemachines huren voor een aantrekkelijk tarief per maand. Bij huur is altijd inclusief onze unieke 4 uurs technische service. Kopen van koffiemachines is ook mogelijk. Desgewenst ontvangt u een interessante inruilkorting als u uw bestaande koffieapparatuur inruilt. Bij koop heeft u de keuze voor aanvullende technische service- en onderhoudsovereenkomst.

Aanvraag GRATIS proefplaatsing koffiemachine

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •