Espresso koffieautomaten Limburg

Coffee Fresh Beaumont, gevestigd in Echt, levert betaalbare en kwaliteits espresso koffieautomaten aan bedrijven, kantoren, instellingen en scholen in  Limburg en Zuidoost-Brabant. Onze koffieautomaten zijn van Nederlandse makelij (Veromatic) en dus betrouwbaar met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Met onze espresso bonen koffieautomaten spelen we in op de huidige trend: de roep om kwaliteitskoffie niet alleen in de thuissituatie maar ook op de werkvloer. Wij leveren espresso koffieautomaten aan zowel kleine organisaties vanaf 5 medewerkers als bedrijven met 200 medewerkers of meer. Als u op zoek bent naar een andere koffieautomaat, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij leveren koffieautomaten met alle zetmethoden. Heeft u voorkeur voor de beleving van verse bonen, de smaak van fresh brew koffie of het gemak van instant koffie? Wij leveren het allemaal.

Totaalleverancier uit Limburg

Als Limburgse totaalleverancier leveren wij ook:

 • Cup-a-Soup automaten
 • frisdrankautomaten
 • vers- en zoetwarenautomaten
 • waterkoelers

U kunt bij ons ook terecht voor alle ingrediënten, navullingen en toebehoren. Deze kunt u bestellen via onze webshop. Wij zijn tevens de officiële Limburgse dealer van NESCAFÉ. Daarnaast hebben we veel aandacht voor MVO in onze bedrijfsvoering (Fairtrade producten, milieuvriendelijke koffiebranderij, energiezuinige en intelligente koffieautomaten). We dragen ons steentje bij aan Social Return door de inzet van medewerkers van SW-bedrijf Westrom Roermond op twee projecten. Wilt u weten welke koffieautomaat het beste past bij de situatie van uw bedrijf? Klik hier voor de Keuzehulp. In 4 simpele stappen selecteert deze de voor u meest geschikte koffieautoma(a)(t)(en).si

Waar maken wij voor u het verschil?

Wij zijn gevestigd in Echt, centraal gelegen aan de A2. Hierdoor zijn de afstanden naar onze klanten in Limburg kort. Wij onderscheiden ons met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met eigen, vakkundige en goed opgeleide technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door eigen routebezorgers. Tevens hebben wij een uniek Full Operating Service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de apparatuur periodiek voor u schoon, vullen bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U hoeft alleen maar te drinken. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en leveren en plaatsen we espresso koffieautomaten in heel Nederland.

Espresso koffieautomaat huren of kopen

Bij ons kunt u espresso koffieautomaten huren. Voor een aantrekkelijk bedrag per maand is de technische service en het onderhoud hierbij altijd inbegrepen. Kopen is ook mogelijk. Desgewenst ontvangt u een aantrekkelijke inruilkorting bij inruil van uw bestaande apparatuur. Bij koop kunt u kiezen voor een technische serviceovereenkomst met onze unieke 4 uurs service waarbij u voor een vast bedrag per jaar geen bijkomende kosten heeft voor het voorrijden, arbeid en eventuele onderdelen. 

Aanvraag GRATIS proefplaatsing espresso koffieautomaat

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •